Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İlk 11 için 6 yabancı hakkımız da dolu.

Muslera, Chedjou, Eboue, Melo, Sneijder, Drogba

Bu tabloda sol beke transfer gelmesi çok düşük ihtimal bence.

evet öyle gözüküyor gibi.... ama belki eboue kesik yige bilir lig de. sabri+hamit yeterince yeterlidir bence lig icin sag bek mevkisi icin. hamitin yerinide erman veya formda bir engini monte ede biliriz. eboue bu konuda fazla sorun yaratacagini zanetmiyorum acikcasi. drogba abisi otur oturdugun yerde AB olayi hal olana kadar söyler giki cikmaz onun :D

6 yabanci var zaten diyoruz da, Allah korusun birisi sakatlandiginda veya birisi cok formsuz oldugunda ne yapacagiz cok merak ediyorum.

Zaten dezavantajliyiz rakiplere göre, Avrupa´da oynadigimiz icin. Rotasyon daha da önem kazanacak. Birakin herhangi bi sol beki, cok kaliteli bi sol bek sart.

Riera, Amrabat ve Dany var. Sol beke genç bir yabancı şart bence.

evet öyle gözüküyor gibi.... ama belki eboue kesik yige bilir lig de. sabri+hamit yeterince yeterlidir bence lig icin sag bek mevkisi icin. hamitin yerinide erman veya formda bir engini monte ede biliriz. eboue bu konuda fazla sorun yaratacagini zanetmiyorum acikcasi. drogba abisi otur oturdugun yerde AB olayi hal olana kadar söyler giki cikmaz onun :D

yedek kulübüsi olsa neyse de tribünde zor oturtursun Eboue'yi.

Hamit----Riera > Eboue-----Hakan.

Real Madrid'de Arbeloa ve Essien sag bek oynadi'da..Hamit mi oyniyamicak

ah keske 7+0 olsa..ona bile fitim...tam olur...

Örneğin Sabri'den birşey olmayacağı belli neden ligden yerli alternatif oyuncular için uğraşmıyoruz ? Neden mesela Bursa'dan Şener, atıyorum Karabük'ten Erdem gibi oyuncuları denemiyoruz, bonservisi elinde mi olması gerekiyor illa ki bu oyuncuların ?

Ben de katılıyorum 6 yabancı sınırı varken elimizdeki oyuncularla 2.5 milyon Euro gibi maaş alan yabancı transferi yapamayız (Kolarov gibi mesela) ama yine de genç bir sol bek denenebilir, çok mu şey kaybederiz ? Gerektiğinde tribünde oturur, örneğin U20'den alınamaz mıydı ?
belki irak u20 takimdaki ali adnani aliriz.kumasi iyi

Madem Riera´yi ikna etmeyi beceremiyorlar, bari Ali Adnan´i alsinlar. Irak takimi 5 Milyon isteyecek degil ya. Irak Ligi 5 Milyon etmez zaten

Şilili sol bek de fena değildi sanırım, 93844389 milyon Euro istemezler bence de. Emre Utkucan ne yaptı acaba ? Kimi tavsiye etti, merak ediyorum.

Keşke Muslera yerli olsaydı. :D

Ulen koca tarihimizde Turgay Şeren'den beri yerli kaleci tutturamadık. :asd:

BO6bcIiCcAAKRnQ.jpg

Parası verildikten sonra inler de gelirdi Arda da.Yönetim sneijder ile Drogba transferlerinin arkasına saklanıyor bu sene

Zaten taraftarin %95´i baska birsey istemiyor ki. Sezon bittiginden beri aynisini söylüyor taraftar.

Kadro korunsun, üstüne defansa 2 transfer yapilsin, alabiliyorlarsa da 2-3 Türk alternatif alsinlar diyorlardi.

Ama Melo ve Umut icin 2 ay ugras, hala sonuc belirsiz olsun, sol bek transferi de muamma olsun. Taraftar da sinirleniyor dogal olarak.

Herkes yabanci kararinin farkinda. Kimse de Nani nerde, Farfan´i da diger kanada koyalim, üstüne de Ibrahimovic´i alalim demiyor ki.

diyenler var ya :D

ben bile kendimi kaptirdim nani konusunda mesela fazla düsünmeden :D

mantiklisi ama dedigin gibi aslinda fazla istedigimiz yok dedigin gibi. bizim yönetimde de okadar fazla suc bulmuyorum ama ya.

secim süreci derken bu sacma tff kurarli geldi sonra uefa sorusturmasi bilmem ne... yönetim tercübesiz bide üstelik. olmaszi gerekdigi gibi olmuyor her sey ama yapacak bir sey yok :(

ben hep sunu demisdim aslinda. melo en azindan en gec 2ci kamp dönemi baslamadan önce takima katilsin sorun kalmaz. melo resmen kampa 100de100 ihtiyagic duymasi gereken bir oyuncudur. bunu gecen sene görmüs olduk. daha cok gec diyemiyorum acikcasi ama haftaya halen gelmediyse o zaman bende baya bozulurum hata daha da ileri giderim almasinlar sakin haa meloyu söylerim. en cok meloyu isteyenlerdenim bide yani.

Sol bek ama büyük bir soru isareti halen. riera yi begenler veya savunanlar oluyor burda ki inanamiyorum resmen. icimden resmen bunlar fenerli galiba diyesim geliyor ama bakiyorum baskanda buna benzer aciklamalar yapior :D

Baskana kim fiziltatmis bu riera yeterlidir diye cok merak ediyorum. tulunsa ki ben öyle düsünüyorum tulunun futbol bilgisini az cok bildigimiz icin sasirmamak gerekir. Zapataci tulun.... :lol:

geçen seneki grup maçlarında, sneijder ve drogba yoktu onu unutuyor çoğu kişi. kim gelirse gelsin bizi kolay kolay ilk 16'nın dışına atamaz.

kuralar cekilmeden büyük konusmyalaim. cheselaler city ler cikamadiklarini unutmayalim lütfen :D gruba bagli birazda...

Barca

Dortmund

City

veya bunun gibi bir gruba düssek mesela... 3cü olursak madalya takarim takima :D

diyenler var ya :D

ben bile kendimi kaptirdim nani konusunda mesela fazla düsünmeden :D

mantiklisi ama dedigin gibi aslinda fazla istedigimiz yok dedigin gibi. bizim yönetimde de okadar fazla suc bulmuyorum ama ya.

secim süreci derken bu sacma tff kurarli geldi sonra uefa sorusturmasi bilmem ne... yönetim tercübesiz bide üstelik. olmaszi gerekdigi gibi olmuyor her sey ama yapacak bir sey yok :(

ben hep sunu demisdim aslinda. melo en azindan en gec 2ci kamp dönemi baslamadan önce takima katilsin sorun kalmaz. melo resmen kampa 100de100 ihtiyagic duymasi gereken bir oyuncudur. bunu gecen sene görmüs olduk. daha cok gec diyemiyorum acikcasi ama haftaya halen gelmediyse o zaman bende baya bozulurum hata daha da ileri giderim almasinlar sakin haa meloyu söylerim. en cok meloyu isteyenlerdenim bide yani.

Sol bek ama büyük bir soru isareti halen. riera yi begenler veya savunanlar oluyor burda ki inanamiyorum resmen. icimden resmen bunlar fenerli galiba diyesim geliyor ama bakiyorum baskanda buna benzer aciklamalar yapior :D

Baskana kim fiziltatmis bu riera yeterlidir diye cok merak ediyorum. tulunsa ki ben öyle düsünüyorum tulunun futbol bilgisini az cok bildigimiz icin sasirmamak gerekir. Zapataci tulun.... :lol:

Taraftari onlar bu duruma getiriyor aciklamalariyla. Daha ligin ikinci devresinde konusuyorlardi "Calismalara basladik, hersey hazir olacak" diye.

Sonra secim mecim dediler, "Transferi asla etkilemez, calismalar devam ediyor" dediler, hic bir halt yapmadilar.

Secim var, etik olmaz, futbolcular hazir diyorlardi, ortada hicbirsey yok.

Sonra mazbatayi alsin, öyle aciklanacak dediler, yine birsey yok.

Kampa en gec hazir olacak dediler, e zaten salladiklarini biliyorduk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt