Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim şaşırtsa keşke hem Digne hem Bruma hem Melo.

Ulan ne iyi olur be. Hiç birinden zarar etmeyeceğimiz kesin.

---------Muslera---------

Sabri-Semih-Chedjou-Digne

---Selçuk-Sneijder-Melo---

Burak----Drogba-----Bruma

:ayatollah::ayatollah::ayatollah: Ligde birini feda ederiz sorun olmaz.

Digne bonservisinden ötürü imkansız gibi ama Bruma için içimde ufak da olsa bir umut yok değil.

Zarar edeceksek bile hiç değilse mantıklı bir transfer hamlesi yaptık deriz. Tutarsa harika olur zaten.

Ama oyuncu açısından bakarsak bizi tercih etmesi için tek bir mantıklı sebep bile görünmüyor. :(

Alacaksak Digne'yi alalım be.

Chedjou'yla da iyi anlaşır hem. yabancılık çekmez çocuk

Derler ki unutmalı,zamana bırakmalı...

Şu Trabzon Jaja Malouda gibi ölmüş oyuncuların peşinden niye koşar acaba zaten bi başarı beklentin yok yalandan koyduğu hedefleri varsaymıyorum çünkü adamların gelip geleceği en iyi yer 2.lik bari genç transferine yönelseler illa birilerini tutturup parlatabilirler en basitinden al Ali Adnan'ı koy sol bekine ne kaybedersin zaten gidip daha iyisini alamayacaksın en iyi ihtimalle daha yaşlısını alırsın aynı yetenekte.

Tek + ları savunmada Gökhan-Volkan,sıkıştıklarında Hasan-Egemen alternatiflerini ve orta sahada ki 4 tane kalitesi fena olmayan yerli (topal-emre-salih-emre) oyuncularını kullanabiliyorlar.Bu yüzden 6+0+4 kararında onların eli daha güçlü gibi gözüküyor.

Bu adamlarla Avrupa'da is yapamazlar zaten, biraz ligde idare ederler ama derbilerde bile bunlar siritir maden olur. Volkan-Gökhan-Emre disinda pek ise yarar yerli yok. Salih-Topal-Alper'den baya ümitliler. Topal'in kazma oldugunu hala göremediler, Salih ve Alper ise burnu havada süper lig topculari. 2 sene avrupa'da olmadiklarini düsünürsek rotasyon falan idare ederler bir türlü. Ama sampiyonlugun hala en büyük favorisi biziz. Gecen seneden tek fark Alper'i aldilar, tek bir Alper transferiyle yerli kalitesi sorgulanir oldu. Hangi yerliden ne katkisi almislar bir baksinlar. Selcuk ve Burak tüm süper lige bedel.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Maalesef kasamiz tam takir kuru bakir renkdaslar. Ode ode bitmedi yaw ne borcmus arkadas.

ben bu borcu halen anlamadim gitti arkadas ya... 30 milyon dolardan nasil 350 milyon dollara kadar cikiyor ...sanki yilardir sneijderler bilmem neleri almisiz :SS:

Şu Trabzon Jaja Malouda gibi ölmüş oyuncuların peşinden niye koşar acaba zaten bi başarı beklentin yok yalandan koyduğu hedefleri varsaymıyorum çünkü adamların gelip geleceği en iyi yer 2.lik bari genç transferine yönelseler illa birilerini tutturup parlatabilirler en basitinden al Ali Adnan'ı koy sol bekine ne kaybedersin zaten gidip daha iyisini alamayacaksın en iyi ihtimalle daha yaşlısını alırsın aynı yetenekte.

Hic sorma Trabzonspor'un hem yabanci hem yerli kalitesi sürünüyor bence, kontenjan oldugu halde nekadar bos yabanci varsa doldurmuslar. Capsiz türk futbolculari bile o yabancilardan iyidir. Biraz Zokora vardi iyi kötü oda bu sene gidiyor, Trabzon'a bir türlü uyum saglayamadi. Genc oyuncular konusu öyle kolay olmasa bile bonservisi olmayan adamlari zorlayabilirler. Mladen Petric'i falan alsalar süper olur, adam suan takimsiz.

Bu adamlarla Avrupa'da is yapamazlar zaten, biraz ligde idare ederler ama derbilerde bile bunlar siritir maden olur. Volkan-Gökhan-Emre disinda pek ise yarar yerli yok. Salih-Topal-Alper'den baya ümitliler. Topal'in kazma oldugunu hala göremediler, Salih ve Alper ise burnu havada süper lig topculari. 2 sene avrupa'da olmadiklarini düsünürsek rotasyon falan idare ederler bir türlü. Ama sampiyonlugun hala en büyük favorisi biziz. Gecen seneden tek fark Alper'i aldilar, tek bir Alper transferiyle yerli kalitesi sorgulanir oldu. Hangi yerliden ne katkisi almislar bir baksinlar. Selcuk ve Burak tüm süper lige bedel.

alper ve salih'ten ben biraz daha iyi performans bekliyorum açıkçası. fener genelde gençleri oynatmazdı şimdiye kadar ama ersun yanal meireles ve topal'dansa Salih-Emre-Alper üçlüsünü kurar. iş yapar bence bu orta saha. zor maçlarda belki topal'ı oynatır. ön tarafa cardozo'yu alırlarsa ki isterlerse alırlar gibime geliyo (cardozo benficada kalmak istemiyor başka teklifte yok gibi) o zaman belki biraz çekişmeli olur. Defansları lig içinde gayet yeterli zaten.

Önce sen sonra ben ,kaydık yıldız gibi gökyüzünden,

Bi türlü tutturamadık ve aşk gitti bizden...

Benden sevgi değil canımı istesen

Boynum kıldan ince vur gitsin beni

Ömrüm hep kış oldu bahar ne gezer

Soldu çiçelerim kır gitsin beni

Soldu çiçelerim yol gitsin beni

brumaya 7 kişi dalmış beyler:asd: 7 kişilik bi taraftar grubu saldırmış :D

Yarın da KAP bildirimi olmazsa Pazartesi'ye kadar bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt