Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aslında bu sözleşme piyango oldu ona. Gidecem gözüyle bakarken mevcut sözleşmesinin 2 katına yeniden anlaştı.

Toparlar inşallah

Zaten o göbeği Engin geçen sene yaptı,adam birçok maçta oynamadı.11 maç ceza alınca kafasında zaten o sezon bitmişti.Toparlar inşallah bu sezon.

Takımlarda yemek kültürü nasıl oluyor çok merak ediyorum sonuçta biri İskandinav biri Anadolu çocuğu biri Afrika kabilesinin çocuğu biri gelmiş Hollanda'dan biri İspanyol filan ortak damağı nasıl tutturuyorlar acaba :D

Yönetim şaşırtsa keşke hem Digne hem Bruma hem Melo.

Ulan ne iyi olur be. Hiç birinden zarar etmeyeceğimiz kesin.

---------Muslera---------

Sabri-Semih-Chedjou-Digne

---Selçuk-Sneijder-Melo---

Burak----Drogba-----Bruma

:ayatollah::ayatollah::ayatollah: Ligde birini feda ederiz sorun olmaz.

melo'yu kaleye koy, selçuk sol bek olsun. drogba stoper, chedjou forvet arkası.

BO5JL9PCAAADmDV.jpg:large

Ermanla Sneijderin tipi kes

korkmus gibi bakiolar:D

ya ceyhun olsun eray da sanki hayatlarinda ilk defa insan görmüs gibi bakiyorlar. sneijder takima alisamadi bence. konustugu isim genelikle Drogba oluyor biraz dikkat ettim de.

Dil sorunu yasiyordur herhalde bide. ya yabancilarin türkce dersini görmesini tamam anlarim desteklerimde ama bizim türk oyuncular niye ingilizce en azindan olsun ders almiyorlar ?!

günde 2 kere antrenmana cikiyorlar toplam 3 saat hafta icinde oda genelikle 1 kere oluyor zaten bizde . bütün gün yat gez ile olmaz yani :D

ya ceyhun olsun eray da sanki hayatlarinda ilk defa insan görmüs gibi bakiyorlar. sneijder takima alisamadi bence. konustugu isim genelikle Drogba oluyor biraz dikkat ettim de.

Dil sorunu yasiyordur herhalde bide. ya yabancilarin türkce dersini görmesini tamam anlarim desteklerimde ama bizim türk oyuncular niye ingilizce en azindan olsun ders almiyorlar ?!

günde 2 kere antrenmana cikiyorlar toplam 3 saat hafta icinde oda genelikle 1 kere oluyor zaten bizde . bütün gün yat gez ile olmaz yani :D

Ahahaha abi hayatlarında ilk kez insan görüyolar gibi bakıyorlar nedir ya

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

kim vardiki zaten. cansun vardi sonrada rahmetli canaydin vardi nur icinde yatsin. zaten galiba canaydin döneminde bu borc bukadar yüksek seviye ye cikmisdi maalesef. Cok iyi insandi ve cok daha iyi Galatasarayliydi ama muthis derecede kötü yöneti kulübü... neyse rahmetlinin arkasindan konusmayalim.

Aynen Canaydın döneminde (meşhur 2006 şampiyonluğu) ligde fb ile kafa kafaya giderken bizim için "para yok,puan çok" başlıkları atılıyordu.Rahmetliden sonra başa gelen Adnan Polat ile de 2 yılımız sportif başarısızlıkla sonuçlanınca mali durumumuz iyice kötüye gitti.Aysal 2 senedir baya toparladı,gelecek 2 sene de aynı istikrarla devam edersek mali yönden iyice rahatlarız.

Takımlarda yemek kültürü nasıl oluyor çok merak ediyorum sonuçta biri İskandinav biri Anadolu çocuğu biri Afrika kabilesinin çocuğu biri gelmiş Hollanda'dan biri İspanyol filan ortak damağı nasıl tutturuyorlar acaba :D

Adana kebap her yerde gecelirdir merak etme sen :asd:

13 dk sonra Allah'in izniyle Orucumuzu acicaz inshalah :))

Millet yemek muhabbetine düştüğüne göre anlaşılan bir gelişme yok.:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt