Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Serdar abi hakkını verelim,Sercan,Bursa da çok iyiydi.Orda ikende beğeniyorum da.Buraya gelince hayal kırıklığı yarattı deyyus.

Bende bu Sercan dan beklentiye girenleri hiç anlamadım. Bikere adamda beyin yok. Ondan olsa olsa dj olur.

Elli kere söyledim Sercandan bir halt olmaz diye

Cevap: Transfer Nöbeti

neymiş işin aslı , kaynak ne bir de

Hemen kaynaklarıyla aktarıym

İddiaya göre Müfettiş arttırma talep etmediği için Tahkim cezayı arttıramaz deniyor,Tahir Kum'a göre... Buna göre 2+1 ceza max.cezadır.Tahir Kum'un iddası

İşin aslı ise https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/01/95/84/21/1958421_DOWNLOAD.pdf madde 58/4'ü okuyun eğer yargılanan Tahkime tek başvuran tarafsa veya müfettiş arttırma istememişse cezada arttırma olmaz deniyor.Buraya kadar Tahir Kum'un iddaası doğru...

Hemen bir alt maddede yani 58/5'te bakalım;eğer yeni deliller tahkim davası devam ederken sunulursa ceza arttırılabilir diyor.

Palacios dün ne yaptı?Tahkime yeni tapeler,deliller sundu.

Tolga Deniz Aytöre neden sizce yeni deliller sunuldu diye şaşkın ve şikayetçiydi?Cezanın artmasından dolayı...

Bende bu Sercan dan beklentiye girenleri hiç anlamadım. Bikere adamda beyin yok. Ondan olsa olsa dj olur.

Elli kere söyledim Sercandan bir halt olmaz diye

Reis babamızın oğlu değilya.Dedik ki belki Galatasaray veya Türk futbolu iyi bir topçuya sahip olacak.Neyse Sercan'ı salla da bu Bruma'yı izledim.Reis olacak topçu bi kaç sene içinde.

Konustum ya, ilk görüsmeler olumlu sonuclanmis dedi o oyuncu icin. Büyük olay olur.

Bence de büyük olay olur. Ama yabancı sayısı kafamı kurcalamıyor değil. Kimi kesicez ki eğer gelirse?

Gerçi o gelsin de, sol bekte Balta'ya bile razıyım :o

üye olalı 1 yıl 6 gün olmuş geçen sene ki nöbet bir başkaydı be :sad007: bu sene ne olacağı az çok belli o yüzden heyecan yok :D

Bence de büyük olay olur. Ama yabancı sayısı kafamı kurcalamıyor değil. Kimi kesicez ki eğer gelirse?

Gerçi o gelsin de, sol bekte Balta'ya bile razıyım :o

Neyse en iyisi özel'den devam edelim. Daha bir kac ciddi bilgi daha var. Yönetim gaza basmis an itibariyle. Isimlere ulastim.

Bruma'nın artık Sporting'de kalmasının imkansız olduğuna da değinen Gomes, televizyon kameralarına Galatasaray'dan aldıkları transfer teklifini gösterdi.

Bu ne la kolpadır herhalde. Radyospor haberi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt