Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Ntvspor da CL deki en güzel maçlar var. Bizimkileride veriyor. Açın izleyin genjler

Cevap: Transfer Nöbeti

kanat alın ulannnnnnnnnn:ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10::ka10:

Akhisar'da Gekas transferi mutlu sonla bitti! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Geçtiğimiz sezonki performansı ile Akhisar Belediyespor'un ligde kalmasında büyük rol oynayan Teofanis Gekas, Ege temsilcisinde kaldı.

ÖZEL: Roberto Carlos stoperini buldu! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Sivasspor'un teknik patronu Roberto Carlos, aradığı savunma oyuncusunu Hollanda'da buldu.

Sivasspor, geçtiğimiz sezonu Hollanda'nın Twente takımında forma giyen ve sezon bitiminde sözleşmesi sona eren Brezilyalı Douglas'ı istiyor.

Ynt: Transfer Nöbeti

avrupa icin bazı mevkilerde hala yetersiziz,sol bek cok önemsizmis gibi gösterilmeye baslandı ama melo ve sol bek alırsak tas gibi takımımız olacak

Evet sol bek kesinlikle lazim. Açiklardan öncelikli.

Bize zaten

1.defansin göbeğine bir kişi lazimdi.

2.Melo veya onun yerini dolduracaq bir kişi

3.Sol bek.

4.sağ veya sol açikta oynaya bilecek bir kişi.

Ama bu yabancı sinirlamasi galiba 3. Ve 4. Seçeneği aradan kaldirmiş gibi bakalım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Transfer Nöbeti

Yahu bu beşiktaşın ligdeki varlığı benim için bursa ve gaziantepten farksız.

Bilmiyorum sizde de öylemi.

Akhisar'da Gekas transferi mutlu sonla bitti! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Geçtiğimiz sezonki performansı ile Akhisar Belediyespor'un ligde kalmasında büyük rol oynayan Teofanis Gekas, Ege temsilcisinde kaldı.

ÖZEL: Roberto Carlos stoperini buldu! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Sivasspor'un teknik patronu Roberto Carlos, aradığı savunma oyuncusunu Hollanda'da buldu.

Sivasspor, geçtiğimiz sezonu Hollanda'nın Twente takımında forma giyen ve sezon bitiminde sözleşmesi sona eren Brezilyalı Douglas'ı istiyor.

Roberto Carlos gibi bir birini TD olarak almak ligimizin ne kadar berbat olduğunun bir göstergesidir. Çok Ali cengiz oyunları oynanıyor. Yanlış bilmiyorsam eğer Brezilya bizim ligi aldı. Biz brezilya ligini aldık + Brezilyalılar akın etmeye başladı. Yazık çok yazık.

yabancı olayı en azından 6-2-2 olsa yabancı sol bek riera gitmese bile alırdık şimdi çok zor, bruma beleşse alnır ama

[/B]Roberto Carlos gibi bir birini TD olarak almak ligimizin ne kadar berbat olduğunun bir göstergesidir. Çok Ali cengiz oyunları oynanıyor. Yanlış bilmiyorsam eğer Brezilya bizim ligi aldı. Biz brezilya ligini aldık + Brezilyalılar akın etmeye başladı. Yazık çok yazık.

douglas gayet iyi topçu hele sivas için müthiş transfer olur, niye çöp nbrezilyalıları dolduruyormuşuz gibi bir yorum yaptın

Ynt: Transfer Nöbeti

Pes 2013 de Amrabatı bulamadim. Bu gün bir arkadaş Reali aldı bende Galatasarayi bir maç bile vermedim.

Golleri atdikca Ünal Aysala binlerce sağol dedim. Şneijder Drogba için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt