Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schalke maçı bu seneki en heyacanli macimizdi, tekrarini izlerken bile heyecanlandim:)

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Transfer Nöbeti

Vay be insanın izledikçe tüyleri diken diken oluyor. Allaha şükür Galatasaraylıyız.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Pes 2013 de Amrabatı bulamadim. Bu gün bir arkadaş Reali aldı bende Galatasarayi bir maç bile vermedim.

Golleri atdikca Ünal Aysala binlerce sağol dedim. Şneijder Drogba için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fas milli takımında var ama adı farklı , çöprabat yazıyordu sanırım :asd:

Cevap: Transfer Nöbeti

Oriel Romeu Valencia ile anlasmis

douglas gayet iyi topçu hele sivas için müthiş transfer olur, niye çöp nbrezilyalıları dolduruyormuşuz gibi bir yorum yaptın

Oyuncu için bir şey söylemedim. Yanlış anlaşıldı sanırım. Neden birden oluyor bunlar anlamında söylemek istemiştim. Lig aldık lig verdik falan. Sonra Roberto Carlos TR'de TD kariyerine başladı yanlış bilmiyorsam. 33'lük Cicinho falan alındı. Çok Ali cengiz oyunları dönüyor.

Bruma isim menajer oyunu gibi geldi bana, ama Melo + Bruma yabanci transferleri bence yeterli olur. 1-2 yerli hamlesiyle de transferleri bitiririz.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Bu Mustafa Akçay Trabzonda devre arasını görmez

Önyargili olmak istemem ama sacma bir herif :) Aciklamalarini okuyorum da, futbolun özlü sözlerini kendine göre derlemis, her antrenmanda bi tane patlatiyor :)

Gecen Mourinho´nun "Günde 15 saat calisip evine 50 Euro götüren baba yorgundurm biz degil" sözünü biraz degistirip patlatmis antrenmanda :D

jajada kayseri ile anlaşmış bu sene bir başka güzel olacak lig :)

Bu sene Bursa ve Kasimpasa iyi bi cikis yakalacaklardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt