Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bugün görüşmesi var,ayrılacak büyük ihtimalle..avukatı doğru anı bekleyen başka kulüpler vardır falan da diyo..ama kimse bizim verdiğimiz yıllık ücreti vermez:yenieek:

Mübarek ramazan gününde feyizli bi oyuncu transferini nihayete erdiririz inşallah Allah'ın izniyle

Ali Adnan ile Culio'nun menajeri aynı mı? Twitterda okudum.

bizde sol ayaklı hakan riera emre erman var çok az..... en az 6 ntane solak gerek bir takıma

AW: Transfer Nöbeti

Twitter de sunu gördüm Ali Adnan ile ilgili.

@hasanyldrm79 abi annesi türkmüş türk statüsünde oynayacakmıs iyi oldu süper oyuncu o yabancı transferini brumayı alarak kullanırız

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

ali adnan carlinhos denen zibididen daha iyi futbolcu ve daha da iyi olur.adam kısıtlı imkanlar ile bu kadar başarabiliyorsa bizim takımda ve çalışma imkanlarında çoşar.lakabıda beast miş
irakli degilde gana asilli fransiz olsaydi 20m isterlerdi

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Twitter de sunu gördüm Ali Adnan ile ilgili.

@hasanyldrm79 abi annesi türkmüş türk statüsünde oynayacakmıs iyi oldu süper oyuncu o yabancı transferini brumayı alarak kullanırız

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

twitter'da ne görmek istiyosun söyle yazayım :D

bu ali adnanı almak ne kadar mantıklı sonuçta 20 yaşındaki çocuklara karşı oynuyor hadi bizim ligi geçtim ş.liginde tam facia olur yapmayın ali adnan nedir herkez gaza gelmiş tecrubesiz yeni yetme bir çocuğun ne işi var galatasarayda

hadi yatin beyler ben yatiyorum cunku nobeti kapatcam :)

uyuyalim la artik vallaha, adnan madnanin geldigi yok zaten

Hep çilek alıcak halimiz yok ya. Bu ay'da hurma iyi gider..:yenieek:

bu ali adnanı almak ne kadar mantıklı sonuçta 20 yaşındaki çocuklara karşı oynuyor hadi bizim ligi geçtim ş.liginde tam facia olur yapmayın ali adnan nedir herkez gaza gelmiş tecrubesiz yeni yetme bir çocuğun ne işi var galatasarayda

kendiside 20 yasinda :asd:

maaliyeti en fazla 300 bindir, hic bir macini izledinizmi? turnuvadaki en goze batan futbolcu.

:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt