Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kendiside 20 yasinda :asd:

maaliyeti en fazla 300 bindir, hic bir macini izledinizmi? turnuvadaki en goze batan futbolcu.

cidden turvanın en iyilerinden.bu adam fransız olsaydı şu anda fiyatı digne gibi olurdu.digneden daha iyi bence.daha hızlı daha iyi şut atıyor.

bu ali adnanı almak ne kadar mantıklı sonuçta 20 yaşındaki çocuklara karşı oynuyor hadi bizim ligi geçtim ş.liginde tam facia olur yapmayın ali adnan nedir herkez gaza gelmiş tecrubesiz yeni yetme bir çocuğun ne işi var galatasarayda
L.dinge kac yasinda? adama kac tane dev kulup talip oldu 20m fiyat cekiyolar.senin mantigin tam bir felaket

kendiside 20 yasinda :asd:

maaliyeti en fazla 300 bindir, hic bir macini izledinizmi? turnuvadaki en goze batan futbolcu.
umarım gelirse iyi oynarda bizi morartır burda sonuçtaa benim anlatmak istediğim ırak liginde oynuyor gerçi denemeye değer herkes çok ümitli

yalnız ii oyuncular varmış menejerin elinde.gözüme formica takıldı birden vaybe burda neler denmişti formica için kaka ile bilmem kimin karışımı şöyle böyle değerine baktım 2 milyon o zaman 5 ti herhalde.

bu ali adnanı almak ne kadar mantıklı sonuçta 20 yaşındaki çocuklara karşı oynuyor hadi bizim ligi geçtim ş.liginde tam facia olur yapmayın ali adnan nedir herkez gaza gelmiş tecrubesiz yeni yetme bir çocuğun ne işi var galatasarayda

yasa

Sen beni güldürdün Allah da seni güldüre emi :)

yalnız ii oyuncular varmış menejerin elinde.gözüme formica takıldı birden vaybe burda neler denmişti formica için kaka ile bilmem kimin karışımı şöyle böyle değerine baktım 2 milyon o zaman 5 ti herhalde.
foruma gore sercan sararerde c.ronaldoydu:lol:

Messi ve Ronaldo 25 yaşında gökten zembille düşüp dünyanın en iyi futbolcuları oldular zaten

dınge dediğin oyuncu fransa liginde oynuyor bu çocuk ırak liginde :D bıraz mantık
yetenegin ligi falan fark edermi,yetenekliyse yeteneklidir,fildisinin,nijeryanin,gananin tozlu toprakli ara sokaklarindan cikan yildizlar dunya futbolunda efsane oluyor.herkes fransa,epl veya ispanya liginde oynamak zorundami

AW: Transfer Nöbeti

Gece gece forumda maytap mı geçiyon bizimle aga ?:rolleyes:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bruma inşallah olur.Fatih hoca nasıl kuracak kadroyu 6 yabancı ile merak konusu

Ali Adnan'ı alalım ligde bi takıma kiralayalım falan deseniz anlarım da Irak liginden çıkan adamı Galatasaray'da 11'e koymak da iyi kafaymış :ka21:

bu nasil mantik yahu. sen ilerleyen zamanda tamamen kendini ispatlayinca nasil alacan.

ırak ligi nedir bıraz mantıklı olun messi ronaldo demişiniz, cidden şakamısınız ne alakası var ali adnanla messi ronaldonun, benim anlatmak istediğim ırakliginde bu adam kimlere karşı oynuyor,ş.lignde duşunemiyorum bu ALİ ADNANI HARCARLAR

brumanın yaşı daha küçük la:( 18..yavrum benim,şampiyonlar liginde oynayacak:sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt