Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ırak ligi nedir bıraz mantıklı olun messi ronaldo demişiniz, cidden şakamısınız ne alakası var ali adnanla messi ronaldonun, benim anlatmak istediğim ırakliginde bu adam kimlere karşı oynuyor,ş.lignde duşunemiyorum bu ALİ ADNANI HARCARLAR
u20 maclari irak ligindemi oynandi,o senin dedigin fransiz,ingilizlerin tozunu attirdi sahada

Ali adnani öldürdünüz be :D

bence kötü oyuncu degil. cok genc bide. bu yasinda bize yada baska avrupa takimina giderse 2-3 sene icinde cok iyi sol bek ola bilir. potansiyeli yüksek oyuncu. ama alip da direk 11 yazaninda aklinimi kacirdin sorarim :D

bu ali adnanı almak ne kadar mantıklı sonuçta 20 yaşındaki çocuklara karşı oynuyor hadi bizim ligi geçtim ş.liginde tam facia olur yapmayın ali adnan nedir herkez gaza gelmiş tecrubesiz yeni yetme bir çocuğun ne işi var galatasarayda

al burdan yak.bu adam gidip portoda mortoda yildiz olduktan sonra aglariz .biz niye boyle transfer yapmayiz diye.

hic kimse direk 11 dusunmuyor zaten.kumasi iyyimis alalim zarari dokunmaz diye her kes o yuzden sicak bakiyor.

bu nasil mantik yahu. sen ilerleyen zamanda tamamen kendini ispatlayinca nasil alacan.
adamı alıp kiralayalım deseniz anlarımda direkt herkes ilk 11 oyuncusu yaptı forumda hakketten mantıklı duşunen kimse yok bu menagerlik oyunu felanmı sanıyorsunuz adamı 3 maçta izlemiş herkes supermiş kime karşı super hangi oyunculara karşı adam bide ırak liginde oynuyor biraz mantıklı olun

u20 maclari irak ligindemi oynandi,o senin dedigin fransiz,ingilizlerin tozunu attirdi sahada

Ee yani? Fransızlar'da Ribery İngilizler'de Gerrard falan mı oynuyordu? Yoksa bu adamı alıp U20 takımında mı oynatıcaz?

umarım gelirse iyi oynarda bizi morartır burda sonuçtaa benim anlatmak istediğim ırak liginde oynuyor gerçi denemeye değer herkes çok ümitli

bu nasil kucumseme boyle?

irak liginde oynuyormus.Senin Koskoca Turkiyen Hakan Unsaldan sonra sol bek kimi yetisidirdi?

Hakan Balta Hasan Ali hepsi alman alt yapisindan cikma.

a.potuk dingiline 6m verirken bukadar itiraz etmediniz be.adam 19 yasinda 500-1m verip alsan ne olacak.bu kafayla ondan sonra biz neden genc ytenek kesfetmiyoruz bulamiyoruz dersiniz

Ali Adnan'ın kötü oynayacağının bir garantisi bile olsa şu şartlarda gelmesini isterim. Kim bilir nasıl bir çocukluk yaşamıştır ucundan başından bi şekilde isteyerek ya da istemeyerek destek olmuş oluruz hatta yıllık diğer yabancılara ne veriyorlarsa onada verilsin kimler geldi kimler geçti bi gram top oynamadan paraları kaldırıp gitti en azından bunun gibi ihtiyacı olan insanlar alsında kendisini çevresindekileri kurtarsın hiç sesim çıkmaz harbiden umarım gelir iyide oynar hem kendisi için hem bizim için.

adamı alıp kiralayalım deseniz anlarımda direkt herkes ilk 11 oyuncusu yaptı forumda hakketten mantıklı duşunen kimse yok bu menagerlik oyunu felanmı sanıyorsunuz adamı 3 maçta izlemiş herkes supermiş kime karşı super hangi oyunculara karşı adam bide ırak liginde oynuyor biraz mantıklı olun

ben hemen 11 oyuncusumu olsun dedim senin mantigin şu irak liginde oynuyor. 20 yaşinda çocuklara oynuyor demişsin. kendiside 19 yaşinda. şu u20 maçlarida irak liginde oynanmadi.:yenieek:

çocuğun adı ALİ ADNAN diye sırf bu kadar eziliyor :sad007:

Lucas falan olsa uuuu

uruguay macinda cok kritik hatalar yapti ali adnan. bunu görmüyormu kimse yahu :SS:

potansiyeli yüksek bencede ama daha cok firin ekmek yemesi gerekir.

uruguay takimin bir hucum oyuncusu vardi,,cocugu hic begemiyordum hata daglar taslara gereksiz sutlar atti devamli...

cok kolay calim atti ali adnana. iki kere cok tehlikleli ceza icinde arkadan atlayarak topa müdahele ede bildi. böyle amatörce hamleler ancak sokak futbolunda yapa bilirsin :D

+

2-3 kritik pass hatasi vardi.

Ali Adnan'ın kötü oynayacağının bir garantisi bile olsa şu şartlarda gelmesini isterim. Kim bilir nasıl bir çocukluk yaşamıştır ucundan başından bi şekilde isteyerek ya da istemeyerek destek olmuş oluruz hatta yıllık diğer yabancılara ne veriyorlarsa onada verilsin kimler geldi kimler geçti bi gram top oynamadan paraları kaldırıp gitti en azından bunun gibi ihtiyacı olan insanlar alsında kendisini çevresindekileri kurtarsın hiç sesim çıkmaz harbiden umarım gelir iyide oynar hem kendisi için hem bizim için.

Geçin bu işleri yahu, ozaman Boşnakları da toplayalım. En azından yüzdeye oranlayınca daha çok topçu çıkıyor.

Ali Adnan'ı alalım ligde bi takıma kiralayalım falan deseniz anlarım da Irak liginden çıkan adamı Galatasaray'da 11'e koymak da iyi kafaymış :ka21:

neden? Guclu Super Ligden bir sol bek soylesene goze batan.Turkiyedeki alt yapidan yetisen? bir tane Galatasaraya layik gordugun direk 11 e yazacagimiz biri?

Ee yani? Fransızlar'da Ribery İngilizler'de Gerrard falan mı oynuyordu? Yoksa bu adamı alıp U20 takımında mı oynatıcaz?
yav sen ne diyosun birader kafami buluyosun milletle, lille,lyon,Marseille vs vs bu tip adamlari alip fransa liginde oynatip sonrada 15-20m eurolara satmiyomu.bir futbolcuyu nasil kesfedip sonrada iyi paraya satacaksin bos bos konusma

Geçin bu işleri yahu, ozaman Boşnakları da toplayalım. En azından yüzdeye oranlayınca daha çok topçu çıkıyor.

Yahu arkadaşım sanane geçmiyorum benim fikrim bu yönde seni enterese etmez ha sen istemezsin eyvallah ama benim görüşüme geç meç ne iş anlamam ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt