Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamun Aleykum,Adnan ne oldu Adnan?

Bu Ali Adnan işini sulandırmadan bitirelim.Herif Arsenal'inde takibindeymiş.Kaçan balık misali olmasın yine.

[video=youtube;NtAoEo491sU]https://www.youtube.com/watch?v=NtAoEo491sU[/video]

k-484525-fla%C5%9F_.gif

Sonunda Cuma'ya erdik, hala bi gelişme yok. Kağnı gibiyiz mübarek.

Adnan Hakan Ünsal v2 gibi duruyor. Alınırsa Hakan Ünsal etkisi yaratabilir ve en az 5 yıl sol bek aramayabiliriz. Adnan, Bruma gibi geleceği olan futbolcuların transfer edilmesi gayet mantıklı bir hareket olur.

Kadroları kurarken Kazım ı dışarda tutmamak lazım çünkü benim bildiğim Fatih Terim milli takımdan beri kazımdan vazgeçmez hatta Kazım için her daim övgülü sözler söylemiştir. Milli takımın cafu su demişti milli takım teknik direktörü iken.

Mevcut kadro yapısı 4-3-3 için çok uygun gibi drogbayı sola yakın oynatıp ki şampiyonlar ligi maçlarında bunu yapmıştı fatih hoca 4-3-3 sistemi üzerinde ısrar edebilir bence...

..........................muslera.................................

eboue..........chedjou...........semih............xxxx

...............................melo.................................

....................selçuk..........sneijder...................

..........kazım...........burak...........drogba..........

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Melo Selcuk

Nani Sneijder Bruma

Drogba

:sad007:​

muslera-eboue-chedjou-melo-sneijder-drogba

amrabat-dany-adnan-bruma (bir sene sabredin çocuklar)

Ben tam tersine bu kontenjan sisteminde Ali Adnan gibi futbolcularin tam isabet oldugunu düsünüyorum. Bruma da öyle.

Yeterki elimizdeki gözden düsmüs yabancilari gönderelim. Bu cocuklar ara ara kadro disi kalmayi cok sorun etmez.

Ama formayi kaparlarsa da 10 yilimiz kurtulur, satarsak da acayip kar ederiz. Bruma´nin isi daha zor olur, bu da bir gercek.

Ben sahsen Ali Adnan´in formayi kapabilecegini düsünüyorum. Kafa topu var, bindirmeleri var, sutu var, defansi var, ayrica güclü.

En önemlisi, maliyeti cok uygundur diye düsünüyorum. Mantiksiz hicbir yani yok bu transferin. Almamak hata

Adnan Hakan Ünsal v2 gibi duruyor. Alınırsa Hakan Ünsal etkisi yaratabilir ve en az 5 yıl sol bek aramayabiliriz. Adnan, Bruma gibi geleceği olan futbolcuların transfer edilmesi gayet mantıklı bir hareket olur.

Kadroları kurarken Kazım ı dışarda tutmamak lazım çünkü benim bildiğim Fatih Terim milli takımdan beri kazımdan vazgeçmez hatta Kazım için her daim övgülü sözler söylemiştir. Milli takımın cafu su demişti milli takım teknik direktörü iken.

Mevcut kadro yapısı 4-3-3 için çok uygun gibi drogbayı sola yakın oynatıp ki şampiyonlar ligi maçlarında bunu yapmıştı fatih hoca 4-3-3 sistemi üzerinde ısrar edebilir bence...

..........................muslera.................................

eboue..........chedjou...........semih............xxxx

...............................melo.................................

....................selçuk..........sneijder...................

..........kazım...........burak...........drogba..........

Sol bekle beraber 7 yabancı :(

"Galatasaray squat ekibi 6 aydir ali adnani izliyor"

Ulan scoutu anladik'da squat nedir arkadas.

Chedjou + Umut + Melo + Erman Kilic .. Transferleriyle kapatiriz ... yada Gercekten bir genc yetenek girisimi varsa Ali Adnan + Bruma + K.Frei gelir yoksa foss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt