Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ziya erdal 10 numara giyecekmiş bu sezon :asd: ne alaka lan

umut geldi diye seviniyoruz.. ne biçim transfer dönemi geçen yılın kadrosunu korumaya çalışıyoruz yeni transfermiş gibi seviniyoruz...

bence ilerleyemedik bu sezon başı...bir tek defans ilerledi chedjou ile okadar.

:lol::lol:

q5wxl.png

tolga fırsatını kaçırmamalı. 3 rakamı uygun ve süper türk kaleci kazanırız. muslera devamlı radarda birgün gidecek

Necati geri gelmeli BENCE

biraz sabırlı olun bu kadroların ilk kurulduğu senede ilk başlarda sallayanlar oldu şimdi bu kadroyu kuranlara teşekkür ediyoruz.şu ab ve yabancı kurallarında değişikler olursa daha iyi transferlerin yapılacağını hepimiz biliyoruz

Türk basınında Fenerbahçe’nin UEFA'daki savunmasında zor durumlar yaşadığı, Beşiktaş için ise cezanın kalkabileceği yorumları yapılmıştı. Konuyla ilgili Şenez Erzik, şu açıklamayı yaptı:

“UEFA’da herkesin işi bellidir. Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu... Bunlarla ben meşgul olmam. Onlar benim işim değil.”

Türkiye’de olduğunu belirten Şenes Erzik, konuyla ilgili daha fazla açıklama yapmak istemediğini belirtti.

tolga

necati

erkan zengin

-----------------

yerlilerden benim istediklerim bunlar.

DROGBA’NIN BELİNİ KIRDI

Kazım Kazım, dünkü idmana damga vurdu. Tecrübeli futbolcu bir pozisyonda dünyaca ünlü Drogba’yı bir sağa bir sola yatırdı. Bu nefis çalımları arkadaşları tarafından alkışlandı

Necati'den ziyade genç Türk bir forvet bulabilsek şöyle potansiyelli iyi olur.

Fazla yerli golcü yok zaten.

Samed Yesil

Muhammet Demir

Eren Derdiyok

Mevlüt Erdinc

Ilhan Parlak

Necati Ates

Cenk Tosun

Alternatifler bunlar.

yarınki hazırlık maçında en çok

kazım erman ceyhun u merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt