Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abartisiz 20 dakikadir dsmart acik temiz 15 dakika reklam verdiler.

antalyada hollandalı u17 kızlarla halı sahada top oynamıştık abovv topa vurmaya kıyamıyorsun , birini sakatlamıştım gerçi :(

AW: Transfer Nöbeti

Konoplyankaaa bitmis.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

BO-mVZ9CUAA5BwD.png

:)

arkada aydın umut falan var evet eski resim :cool:

17 TEMMUZDA fikstür çekilior yine 33. hafta Kadıköy de olacakmıyız bakalım :asd:

beşiktaş hazırlık maçına bile 4 stoperle çıkıyo laa toraman-escude-ersan-sivok birde veli var defansif :asd::asd:

fransiz hatunlar müthiş organizasyonla 2. golü attilar vay be. fenerden iyi paslaşiyor bunlar:D

Kazım Kazım idmanlarda çok iyi çalışıyor diyorlar orada burada.Forvet rotasyonu için bence Elmander yerine düşünülmeli bu sene.

Drogba,Burak,Umut,Kazım gayet iyi bir 4'lü olur.Umarım gönderilmez.

bu fneriler yaancı sınırı onlara yarayacak sanıyoda neye güveniyor anlamadım

BJK'de Holosko sağ bek oynuyor

bu fneriler yaancı sınırı onlara yarayacak sanıyoda neye güveniyor anlamadım

Emre-Volkan-G.Gönül üst düzey yerlileri,Volkan geçen sezon çok formsuzdu(bir de kilolu),Emre de müzmin sakat,Gökhan ameliyat oldu nasıl döneceği belirsiz iken fbliler yerli oyuncularının çok iyi olduğunu iddaa ediyorlar.Ne olduysa Alper'den sonra oldu,Alper transferinden önce tüm fbliler yerlilerin yetersizliğinden yakınıyor,GS'nin çok daha iyi yerli rotasyonuna sahip olduğunu söylüyorlardı.Ligler bir başlasın,o çok güvendikleri yerlilerin beceriksizliğini görünce bakalım ne diyecekler?Elimizdeki kadroyu 6+0+4 kuralına göre oyuncuları mutsuzlaştırmadan(tribünde oturacaklarından dolayı) şekillendirebilirsek şampiyonluk için biz favori durumuna geliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt