Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyi nöbetler :yenieek:

Arkadaşlar sizce de orta sahamız fazla şişmedi mi?

Engin, Emre, Ceyhun, Erman, Selçuk, Sneijder, Yekta hatta Hamit, Melo yada başka birisi transfer edilirse bence bu yazdığım isimlerden en az biri gider. Şahsi düşüncem ya Yekta yada Ceyhun olur bu isim. Ama bence Emre Çolak gönderilmeli kiralık olarak.

orta sahada şişmek bknz:şikebahçe 11 ön libero:trollface::trollface::trollface:

İyi nöbetler :yenieek:

Arkadaşlar sizce de orta sahamız fazla şişmedi mi?

Engin, Emre, Ceyhun, Erman, Selçuk, Sneijder, Yekta hatta Hamit, Melo yada başka birisi transfer edilirse bence bu yazdığım isimlerden en az biri gider. Şahsi düşüncem ya Yekta yada Ceyhun olur bu isim. Ama bence Emre Çolak gönderilmeli kiralık olarak.

bizim orta saha şişikse fb ninki obez :trollface:

bjk elenir zaten cl şansları 0 fbnin cezası 6 sene falan olsa keşke

fb'den biz ne arkadaşlar :) onların zaten transfer anlayışı = 0

Selçuk'un sözleşmesini uzatıp Sezer'i gönderen takımdan ne beklenir ki?

Geçen sene Yekta, Emre fazla şans bulamadı. Bu sene formda bir Engin, Erman olursa durum nasıl olacak onu merak ediyorum
:)

fb'den biz ne arkadaşlar :) onların zaten transfer anlayışı = 0

Selçuk'un sözleşmesini uzatıp Sezer'i gönderen takımdan ne beklenir ki?

Geçen sene Yekta, Emre fazla şans bulamadı. Bu sene formda bir Engin, Erman olursa durum nasıl olacak onu merak ediyorum
:)

ŞL'de yarı finaller,çeyrek finaller hedefliyorsak geniş kadro gerek.Bence bir fazlalık yok eksik bile var.

gstv deki kubilay türkyılmaz programı güzel olmuş :asd: hey gibi kubi be yıllar eskitememiş seni... nedendir bilinmez bu adamı en az hagi kadar prekazi kadar seviyorum. solakların yeri ayrı bizde :ayatollah:

Yerli kadromuz gayet yeterli. Cok genis ve lig icin kaliteli. Derdimiz lig degildi zaten bizim. Derdimiz CL. Orda dezavantajli olmak istemiyorduk.

Yerlilerimiz ligi götürmeye yeter de artar bile. Rakiplerin bosuna heveslenmelerine gerek yok. Avantaj yakaladiklarini düsünüyorlarsa cok yaniliyorlar.

Gol kralimiz Türk (Burak), en golcü ikinci Türk de Umut. Asist kralimiz Türk (Selcuk). Bunlar skora katki yapan Reis futbolcular. Rakiplerde böyle yerliler yok.

Selcuk Inan, Burak Yilmaz, Semih Kaya, Hamit Altintop, Umut Bulut, Kazim Kazim, Engin Baytar, Erman Kilic, Gökhan Zan ve niceleri. Rahatiz.

gstv deki kubilay türkyılmaz programı güzel olmuş :asd: hey gibi kubi be yıllar eskitememiş seni... nedendir bilinmez bu adamı en az hagi kadar prekazi kadar seviyorum. solakların yeri ayrı bizde :ayatollah:

kubi kral ya...

nostalji yapalim biraz :D

[video=youtube;5TZoZW89cnc]https://www.youtube.com/watch?v=5TZoZW89cnc[/video]

Cocuklugumun kahramanidir. Benim icin Hagi gibi adamdi. Gittiginde agladigimi bilirim. Cocuktum daha.

Bittik biz baba, ne olacak simdi demistim :D Cok iyi hatirliyorum :D Cok büyük futbolcuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt