Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ouuuvvvv cok sert. Hakana pek karsilik gelmez, bu sefer geldi.

tumblr_mmrjccLG1g1r0byljo1_500.gif

Ya Arif sende birak bu cocukca isleri. Gaz veriyor adama. Sonra adam ceza alacak, soran olursa da Hakan yüzünden ceza aldi diyeceksin. Bu oyunlara gelen üyelere de aciyorum yani sana Servet Eryilmaz.

Dortmund götzenin gidişiyle güç kaybettimi kaybetmedimi göreceğiz , lewo da geçen seneki istikrarını yakalayamayabilir malum nedenlerle ,

real madrid'in ne yaptığını çözebilmiş değilim neden çok iyi bir santrafor almazlar hala orta sahaya adam alırlar bilmem birde ancelotti denen herif geldi umarım içine eder madridin ,

atletico madrid bence kesinlikle güç kaybetti villa iyi hoş ama gidenin yerini doldurur mu ?

en çekinilesi bence Barça olacaktır geçen sezonun acısını bu sene çıkarmak isteyecekler bence Neymar la beraber dahada güçlendiler , motivasyonla beraber ŞL nin en önemli adayıdır bence ,

bayern bence tarihi hata yaptı bu " hollandalı " nın balonu patlayacak bence tabi bayerninde içine edecek bu sene muhtemel bir bayern-barça eşleşmesinde roller değişebilir ve umarımda öyle olur ,

diğer rakiplerimizide konuşmak gerek aslında ,

bu takımları cidden rakibimiz olarak mı görüyorsun

birsey yok herkes evine donsun

Dortmund götzenin gidişiyle güç kaybettimi kaybetmedimi göreceğiz , lewo da geçen seneki istikrarını yakalayamayabilir malum nedenlerle ,

real madrid'in ne yaptığını çözebilmiş değilim neden çok iyi bir santrafor almazlar hala orta sahaya adam alırlar bilmem birde ancelotti denen herif geldi umarım içine eder madridin ,

atletico madrid bence kesinlikle güç kaybetti villa iyi hoş ama gidenin yerini doldurur mu ?

en çekinilesi bence Barça olacaktır geçen sezonun acısını bu sene çıkarmak isteyecekler bence Neymar la beraber dahada güçlendiler , motivasyonla beraber ŞL nin en önemli adayıdır bence ,

bayern bence tarihi hata yaptı bu " hollandalı " nın balonu patlayacak bence tabi bayerninde içine edecek bu sene muhtemel bir bayern-barça eşleşmesinde roller değişebilir ve umarımda öyle olur ,

diğer rakiplerimizide konuşmak gerek aslında ,

hollandali derken?:confused:

Transfer Nöbeti

Babalarınızı çağırın bence anca onlar çözer bu meseleyi. Ertedi günde hiçbir şey olmamış gibi 9 aylık oynamaya devam edersiniz. :asd:

Lan surda ne güzel muhabbet ediyorduk. Adamin biri geldi durup dururken ortami ne hale getirdi. Ya daha ne istedigini bile anlamadim ya neyse.

[GG]Ya Arif sende birak bu cocukca isleri. Gaz veriyor adama. Sonra adam ceza alacak, soran olursa da Hakan yüzünden ceza aldi diyeceksin. Bu oyunlara gelen üyelere de aciyorum yani sana Servet Eryilmaz.[/GG]

Beni olayin icine cekme. Ben İsviçre gibi tarafsizim.

bu takımları cidden rakibimiz olarak mı görüyorsun

Şampiyonlar Liginde kimlerle oynayacaksın ,

grupta bunlardan biri yada muadili ile kesin ,

gruptan çıkarsanda karşılaşma ihtimalin var ,

çeyrek final oynarsan zaten kesin gibi bunlardan birisi yada bu familyadan bir takım ,

bunları rakip görmeyecezde kimi göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt