Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben hic kimseye hakaret de bulunmam ve karsi gelmem... ama hasta galatasarayli oldugum icin her 10 dk transfer

varmi diye bakarim bos zamanimda..sonra foruma giriyorum Hakan Albayrak diye üye vardi gelip gidip tuaf seyler yaziyor

ne bilimim "Nani ;) " "carlinhos tamam" "hayirli olsun iyi topcu kesin bilgi beyler"

Hakan Delikanli ya gelince baya uzun zamandir ilgi cekmeye calisiyor..yani kisisel görüsüm bu

"Emir sarigül ile konustum" sonra kimse cevap vermeyince "EMIR SARIGÜL ILE KONUSTUM BEYLER"

"Liste bende"

"Ilk ben yazmistim"

yani amac ney? gercekten biri birsey biliyorsa gelsin adam gibi paylassin burda ki herkes bilsin

oyunlara gerek yok ve modlar demiyor mu hep kaynaksiz duyum MYC nedenidir diye

adam haklı:cool:

foruma bak...

yakında darbe olacak gibi..

bu ne la böyle...

kusuruma bakmayında bişey diyecem..

ne idüğü belirsiz isimsiz tweetlere inanıp ahaa bu oyuncu geldi diye buraya kopyalayan

karlıberl gibi dengesizin mesajlarını buraya taşıyıp gereksiz yere gözümüzü yoran tonla insan mevcut..

herkese laf söylemeye gelir ise; burda ceza yağmuru olur..

onun için.. burda ciddiye aldığınız konular yerine hayatınızda daha önemli olan konulara alaycı yaklaşacağınıza,ciddi alın.

sonuçta burası forum.. transfer nöbeti burası.. ortak paydamız olan GALATASARAY varken niye olayı kişisel çekişmelere döküyorsunuz...

neysee bu arada günaydınn :lol:

tranbzonspor elmander için 1,2 milyon euro teklif etmiş... totomaçç

öyle bir zorunluluk yok, imza attırılır lisans için daha sonra fazlalıklar gönderilir.

gerçi bizim yönetim sürekli mazeret arama derdinde, yarın çıkıp eldekileri göndermeden alamıyoruz diye sıkabilirlerde

onu biliyoruz dfener'de aynısını yaptı holmen için ama bu sefer göndermek için para ödemek zorunda kalırız. herif nasıl olsa beni gönderecekler ne koparırsam kardır mantığıyla söğüşlemeye çalışacaktır bizi. yönetimde bunu bildiği için ilk önce kontenjanı boşaltmaya çalışıyor ki, mantıklı olan da bu..

onu biliyoruz dfener'de aynısını yaptı holmen için ama bu sefer göndermek için para ödemek zorunda kalırız. herif nasıl olsa beni gönderecekler ne koparırsam kardır mantığıyla söğüşlemeye çalışacaktır bizi. yönetimde bunu bildiği için ilk önce kontenjanı boşaltmaya çalışıyor ki, mantıklı olan da bu..

o kafadaki oyuncudan imzayı attırsanda attırmasanda kurtulamazsın, parasını seve seve ödersin

bkz. baros

giderken kalan ücreti 1.5 yıl taksitler halinde ödenmeye devam ediyor

rieara patladı zaten elimizde, önlibero transferi bu hafta bitsin başka birşey istemez.

villareal rierayı istemiş ama yıllık 700 bin önermiş :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt