Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Forvette Drogba-Kazım bence her türlü Drogba-Burak'tan etkili olur. Burak'ı beğenmeyen biri olarak beklentim bu yönde, bakalım ne olacak. Hatta 4 3 3, ileri 3'lü Amrabat-Drogba-Kazım müthiş olabilir.

Amrabat ın içinde olduğu hiç bir kadro başarılı olamaz bence.

Cevap: Transfer Nöbeti

Forvette Drogba-Kazım bence her türlü Drogba-Burak'tan etkili olur. Burak'ı beğenmeyen biri olarak beklentim bu yönde, bakalım ne olacak. Hatta 4 3 3, ileri 3'lü Amrabat-Drogba-Kazım müthiş olabilir.

Burak'in futbol adina (teknik ve oyun zekasi) eksikleri olsa da hoca'nin bu rakamlar ve bu sartlar altinda kendisinden vazgececegini pek düsünmüyorum.

Kazim'a pek umut baglama derim renktas. Sonra cok üzülebilirsin.

burak varken kazım..düşünmesi bile korkutucu..

Yönetime kızıyoruz ama abartmamak lazım.Biz Real Madrid,Barcelona,Bayern gibi 300-400 milyon avro yıllık geliri olan bir kulup değiliz.Tabiki pazarlıklar olacak,en ekonomik şekilde transfer yapılmaya çalışacak.Tek kızdığım bazı oyunculara aşırı maaş verilmesi.Real´de İsco 2 milyon avro alacak bu sene,Biz Sabri´ye,Gökhan Zan´a 1.5 veriyoruz.Bana göre çoktan kovulmaları lazımdı da neyse.

Burak'in futbol adina (teknik ve oyun zekasi) eksikleri olsa da hoca'nin bu rakamlar ve bu sartlar altinda kendisinden vazgececegini pek düsünmüyorum.

Ben de öyle düşünüyorum şu an için ama beklentim Kazım'ın performasının yüksek olması. Burak olayı tam bir çift tarafı keskin bıçak. Ya karşı tarafı keser, ya da bizi.

Kazim'a pek umut baglama derim renktas. Sonra cok üzülebilirsin.

Başka yabancı forvet alamayacağımıza ve başka da kaliteli Türk forvet olmadığına göre, benimki sadece bir beklenti. Bakalım ne olacak. Forumdakilerin pek hoşuna gitmez ama Burak'ın teknik yönden ve oyun zekası olarak çok yetersiz olması benim hiç hoşuma gitmeyen bir durum. Kazım'a bile bel bağlatıyor düşün artık :)

hepsinde mi o değişkenler sebep oluyor sence ? transfer zordur ama bizimkilerle daha zor bunu kabul etmek gerekir

Oturmuş takımız, bir Beşiktaş gibi transfer yapmamızı beklemeyin zaten. Şu anda olsa da olur olmasa da olur olarak bakıyoruz transfere (Melo hariç). Teklifimizi yapıp beklemeye geçiyoruz ister kabul eder ister kabul etmez diyerek. O yüzden transfer sezonunun son gününe kadar beklemeleri şaşırtmaz beni.

Kazim nasil her türlü Buraktan etkili oluyor? Mevksiinde dünyada ilk10da olan ve Mourinho tarafindan bile world class olduğu söylenen bir oyuncudan? Komik olmayin.

Kazim önce Galatasarayda kendini kanitlasin. En azindan Burak Yilmazin yaptiğinin yarisini yapsin.

su an buna bıle razıyım

muslera

eboue chedju semih hakan

melo selcuk

kazım snıjder

burak drogba

Kazim nasil her türlü Buraktan etkili oluyor? Mevksiinde dünyada ilk10da olan ve Mourinho tarafindan bile world class olduğu söylenen bir oyuncudan? Komik olmayin.

Kazim önce Galatasarayda kendini kanitlasin. En azindan Burak Yilmazin yaptiğinin yarisini yapsin.

katılıyorum kazım ne yapmışta buraktan daha etkili olmuş?

Tekniğin ne demek olduğunu öğrettiler mi lan sana dün akşam :)

Ne insanlarla ugrastigimizi gör iste. Neyse hic girme bu konulara yoksa gene sacma sacma yorum okumak zorunda kaliriz.

____

Bu arada; Bu Bruma ve serbest kalma olayi nedir ya? 4 sene imza attirmislar ama gecersiz sayiliyormus deniliyor. Bunu tek bizim kulüp'mü ortaya cikartmis yani? Bayern forumlarinda 10 milyon € teklifi kabul görmemis deniliyordu ve dis basinlar kendisinin su an Londra'da oldugunu iddia ediyor.

Transfer Nöbeti

Yahu ne ilk 10 u. Yemeyelim birbirimizi. Severiz kalsın isteriz ama hangi 10

Oturmuş takımız, bir Beşiktaş gibi transfer yapmamızı beklemeyin zaten. Şu anda olsa da olur olmasa da olur olarak bakıyoruz transfere (Melo hariç). Teklifimizi yapıp beklemeye geçiyoruz ister kabul eder ister kabul etmez diyerek. O yüzden transfer sezonunun son gününe kadar beklemeleri şaşırtmaz beni.

bizim sol bek stoper ve melonun bonservis sorunundan dolayı ön libero alacağımız kesin gibiydi zaten , ama devre arasında anlaşılan drogba yüzünden alınamayan Chedjou dışında hiçbir şey yapılmadı şu ana kadar demek ki doğru düzgün bir hazırlık yapılmamış , ayrıca takımla ne kadar çok vakit geçirirse gelen adamın , daha iyi olacağı gerçeğini es geçmemek gerekir ... Ama emin ol çok daha hareketli ve hızlı olabilirdik transfer sezonunda ...

Başka yabancı forvet alamayacağımıza ve başka da kaliteli Türk forvet olmadığına göre, benimki sadece bir beklenti. Bakalım ne olacak. Forumdakilerin pek hoşuna gitmez ama Burak'ın teknik yönden ve oyun zekası olarak çok yetersiz olması benim hiç hoşuma gitmeyen bir durum. Kazım'a bile bel bağlatıyor düşün artık :)

Dogru diyorsun Burak'in teknik yönü insani düsündürüyor ama ben derim sana Burak bu ligde minimum 17-20 gol atar, ayni katkiyi Kazimdan asla bekleyemezsin. Hem Burak forvet özelligiyle degil daha cok golcü özelligiyle öne cikiyor. Kazimda bence ikiside yok. Bakip görecegiz. Bence Kazim ancak biz öne gecmisken ya da "kücük" takimlara karsi forvette denenir, yoksa yine 11/12'deki gibi sag "acik" oynar. Kazim bence Enginden daha fazla katki saglayacaktir bu sezon, ama forvette isi zor. Hele hele Drogba ve Burak varken, bir de Umut da kesin geliyor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt