Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

3-2 lik real maçında sahada burakmı vardı hayır sonuç burak olmasa bu takımdan hiç birşey olmaz diyenlere

Bu sene Hakan Balta ile idare edin.Seneye Drogba bırakınca bi ayar çekeriz yine :asd: Çünkü yabancılardan hiç biri kesilmiyor sınır 6 olunca.

BPCx6ZgCEAEnsvK.png

Olay idare olayı değil niye anlamıyorsunuz, Hakan Balta kıvrak atletik çabuk, kanatta gidip-gelen bi adam mı? Hayır. Önünde kim var içerde Selçuk, uçta Burak hiçbiri çizgi-kanat özelliği olan adamlar değil. Bıraktım hucumu (ki hucumöda genişlik çok önemli) savunmada karşı takım o kanattan haldır haldır gelirken Hakan Balta gibi bir adam bu hızı ve çeviliğiyle nasıl eşlik edecek rakibe ?

Sneijder'li Melo'lu Muslera'lı 6 yabancıyı rotasyon kuramıyorum arkadaş kurun görelim...

biz 2 senedir melo yu kiralamak için yıllık ne kadar verdik juventusa ?

benim için santrafor gol atmalıdır geri kalan özellikleri extra dır bir santrafor tanıtılırken hava topuna çok iyi çıkıyor oyunu iyi oynuyor sırtı dönük vs diye tanıtılmaz bunların hepsi extra özelliktir bonservisi 5 milyon euro olan senede 30 gol atan başka santrafor tanıyorsanız burak yılmazı beğenmeyebilirsiniz

Balta'yi oynatcama, Ermani oynatirim sol bek'de

toplam 4 vermiş olsak lavuklar hala 6.5 ta diretiyorlar. 10 dan fazlaya gelcek bize o halde

Re: Transfer Nöbeti

aynen +1905 ,Burak'in 3 tane adami deli eden özellikleri var

1.Top Kontrölü

2.Oyunu okuma (Vision)

3.Sogukkanlilik

bazen diyorum gelsin 10 Milyon bi teklif hemen kabul edelim ama suan ki yabanci olayindan dolayi Kadroya ilk yazilmasi gereken Yerlilerden biri

katlanmakdan baska care yok

Ayrıca sende bilirsin FIFA'da Burak'ın vision'ı Drogba'dan düşük. Bazılarımız diyor ya Avrupa'nın önde gelen sitelerinde ilk 10 da yer alıyor diye, böyle demelerinin nedeni Burak'ı yeterince iyi tanımadıklarından olsa gerek.

sol bekte eboue oynayabilirmi ben peste hep sol bek oyantıyom:D adam on numara oynuyo

3-2 lik real maçında sahada burakmı vardı hayır sonuç burak olmasa bu takımdan hiç birşey olmaz diyenlere

aynen ,takimin beyni su isimler :

Muslera,Melo,Selcuk ve Drogba 4 lüsü bunlar iyi oynasin ilerde Hasan Kabze oynasin siritmaz 3-2 lik macda Umut'un siritmadigi gibi

benim için santrafor gol atmalıdır geri kalan özellikleri extra dır bir santrafor tanıtılırken hava topuna çok iyi çıkıyor oyunu iyi oynuyor sırtı dönük vs diye tanıtılmaz bunların hepsi extra özelliktir bonservisi 5 milyon euro olan senede 30 gol atan başka santrafor tanıyorsanız burak yılmazı beğenmeyebilirsiniz

:ayatollah:

Olay idare olayı değil niye anlamıyorsunuz, Hakan Balta kıvrak atletik çabuk, kanatta gidip-gelen bi adam mı? Hayır. Önünde kim var içerde Selçuk, uçta Burak hiçbiri çizgi-kanat özelliği olan adamlar değil. Bıraktım hucumu (ki hucumöda genişlik çok önemli) savunmada karşı takım o kanattan haldır haldır gelirken Hakan Balta gibi bir adam bu hızı ve çeviliğiyle nasıl eşlik edecek rakibe ?

Sneijder'li Melo'lu Muslera'lı 6 yabancıyı rotasyon kuramıyorum arkadaş kurun görelim...

Olay bu siz de bunu anlamıyorsunuz mecburen böyle oynayacağız yada bir an önce sistemi değiştirecek takviyeler yapacağız :)

Tek macla Burak Yilmazi silenler var. Skor 4-0 olduktan sonra, en iyi oyuncularindan 2si cezali olduktan sonra, Real karisisnda bir değerlendirme yapamazsiniz. Adamlar 4-0dan sonra geriye cekildiler. Alonso ve Ramos oyun planlari icin en önemli 3 oyuncundan 2siydi. Diğeride Ronaldo.

Bir denge oyunu olmadi. Buraksiz o takimi birde denge oyununda görmek lazim.

[video=youtube;n1Ls_GBCtM4]https://www.youtube.com/watch?v=n1Ls_GBCtM4[/video]

AB olayı olsaydı Ardayla birlikte keşke kopup gelebilseydi Filipe Luis. :D

Hamit'li Hakan'lı takımlar iş yapmaz bence, isterse 6 yabancı Sneijder Melo Drogba olsun, yabancıların kalitesi kalkıp da senin sol kanat sorununu mu çözecek? hamit'in topu kontrol edip dengesini sağlayana kadar ezdiği topu mu geri getirecek? Alper kötü oldu bizim için... Hamit yerine İnler'i alsaydık keşke...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt