Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat'ı 3ü 5i aramadan elden çıkarmak lazım + Elmander + Cluio

10 Yabancı;

Muslera

Drogba

Sneijder

Chedjou

Eboue

Dany

Riera

MELO

BRUMA

ALİ ADNAN

adnan geldikten sonra rierayı ne yapacağız, sol açıkta iyi oynadığı maç yok geldiğinden beri, riera gitmeli bence

Beyler beğenilerinizi yazılı söyleyin, kimin neyi beğendiği belli değil

bu hazirlik macindan tek anladigim sey var;

ELMANDER'in Galatasaray'da isi yok.

elmander gerçekten bitik durumda.. elmander top almak için orta sahaya geliyor peki soru şu??

tek forvet başlamışşsın içeri koşu yapacağına niye geri gelip sıkıştırıyosun pas trafiğini...

elmander yabancı sınırı olmasa kalsın derdim ama bize acilen sol tarafa adam lazım..

anlaşılan danny-riera-amrabat+1 yabancı daha ligde trbünde olacak.

-------muslera---

-eboue--chedjou--semih--h.balta--

------hamit---melo--selçuk---

------------senjder----

------burak---drogba------

ali adnanın belki türk pasaportu çıkartırlar belli mi olur??

işin içine siyaset girer belki- nede olsa ıraklı belli mi olur. ne adamlar orda kırmızı pasaport aldı unutmayalımmm...

Elmander'i gönderip Necati veya Semih'ten birini almalıyız bana göre.

Semih fizik olarak cok bitik yahu, Necati ona göre cok daha diri. Neco 1 sene daha idare edecek kadar performans verebilir.

Degisik bir hamle düsündüm ben..

Eger Necati yerine genc biri olsun istiyorsaniz su Liverpool'un A2'sine transfer olan Samed Yesil'i kiralayalim 2 sene icin. Leverkusen bundesliga'da hic sans vermedi, liverpool'da keza öyle.

adnan geldikten sonra rierayı ne yapacağız, sol açıkta iyi oynadığı maç yok geldiğinden beri, riera gitmeli bence

Hemen oynamaz o Riera CL'de her zaman banko sol bekimiz olur, seneye zaten sözleşmesi bitip gidicek şuan istesekte gitmez 3€ alıyor adam, seneye kadar Ali Adnan'da pişer işte.

elmander gerçekten bitik durumda.. elmander top almak için orta sahaya geliyor peki soru şu??

tek forvet başlamışşsın içeri koşu yapacağına niye geri gelip sıkıştırıyosun pas trafiğini...

elmander yabancı sınırı olmasa kalsın derdim ama bize acilen sol tarafa adam lazım..

anlaşılan danny-riera-amrabat+1 yabancı daha ligde trbünde olacak.

-------muslera---

-eboue--chedjou--semih--h.balta--

------hamit---melo--selçuk---

------------senjder----

------burak---drogba------

ali adnanın belki türk pasaportu çıkartırlar belli mi olur??

işin içine siyaset girer belki- nede olsa ıraklı belli mi olur. ne adamlar orda kırmızı pasaport aldı unutmayalımmm...

Riera benim sinirlerimi zorluyor, 3 milyon alip tribünde oturacak. Ali Adnan tribünde otursa bile birsey olmaz. Dany-Amrabat yetmiyormus gibi su Riera oturacak tüm sene.. Bence acilen gönderilmeli.

Elmander'i acilen bir yerlere vermemiz lazim, bonservis vermez buna kimse..

Maçı izlemedim ama yine aynı fikirdeyim :D

Amrabat, H.Balta, Riera, Elmander, Culio, Sabri, Ceyhun, Sercan, Yiğit, Ufuk bir an öne paket

ali adnan ali dürüstle adnan öztürkün manevi oğlu desek :asd:

:(

Muslera

Eboue

Chedjou

Sol Bek

Melo

Amrabat

Sneijder

Drogba

Her mevkide bir yabanci olsa yeterde artar bile. Dany-Riera gereksiz yer kaplayacak. Dany'yi satmaya kalksak mutlaka 4-5'e alici bulunur. Bu sene Elmander ve Culio haric kimse gitmeyecek gibi..

5+0+3 oldugunu düsünürsek benim 8 yabancili stratejim uygulanir, su 8 adam kalir ve gerisi postalanir en gec seneye. Insallah 5+0+3 falan olmaz!

Muslera

Eboue

Chedjou

Sol Bek

Melo

Amrabat

Sneijder

Drogba

Her mevkide bir yabanci olsa yeterde artar bile. Dany-Riera gereksiz yer kaplayacak. Dany'yi satmaya kalksak mutlaka 4-5'e alici bulunur. Bu sene Elmander ve Culio haric kimse gitmeyecek gibi..

5+0+3 oldugunu düsünürsek benim 8 yabancili stratejim uygulanir, su 8 adam kalir ve gerisi postalanir en gec seneye. Insallah 5+0+3 falan olmaz!

sevgili murhan dany bir yere gitmez iddia ediyorum tüm cl maçlarında dany-chedjou oynarız , vazgeç bu sevdadan

Muslera

Eboue

Chedjou

Sol Bek

Melo

Amrabat

Sneijder

Drogba

Kaliteli 8 adam ama Drogba birakabilir seneye.. Yerine Demba Ba rezerve edilmeli

bugün hazırlık maçımızı izledim ve bir kez daha amrabatın galatasarayımızda hiç bir şekilde işinin olmadığını üzülerek gördüm. fatih hoca nasıl kandı veya kandırıldı bu adama aklım mantığım almıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt