Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
- 20 Mayıs 2011
- 5.369
- 3.529
- 2.088
Cevap: Transfer Nöbeti
Luís Carlos Almeida da Cunha
Avatarı değiştirdim, bu adam gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarı değiştirdim, bu adam gelecek
Kaliteli 8 adam ama Drogba birakabilir seneye.. Yerine Demba Ba rezerve edilmeli
Devam edecegini düsünmüyorum bende. Yaz boyunca enteresan transfer haberleri duyabiliriz o halde, Drogba biraktiginda tabiki büyük bir star bekleyecek herkes forvete.
Sezon sonu sözlesmesi biten (SAMUEL ETO'O)
Dünyanin en fazla para kazanan futbolcusu, yilda 20 milyon euro kazaniyor. Acaba olabilir mi :confused::confused:
nani gelmez
herkes biliyorr..
yabancı sınırlaması sezon öncesinde değişmeyecek..
muslera
eboue
chedjou
melo
snejder
drogba
bunlar banko....
danny-riera sayarım.. şpl için...
amrabatı gönderirimm öyle veya böyle...
kazım kadroda tutarım daha iyi..
bruma ve ali adnan alırım.. hem geleceğe yatırım hem sol tarafa dinanizm getiririmm..
h.balta-riera seneye olmayacak..drogba belki bırakır snejder gidebilir..
onun için bu dönemi iyi değerlendirmek gerek..
olurda devre arası yabancı sınırlaması kalktı.
h.balta cacık olmaz.. ali adnan korum yedeğe sol bek için belki daha çok gelişim gösterir..
bruma bakmışsınız patlama yapar nani-farfan hikayer olurr...
Ali Adnan ve Bruma gelirse kesinlikle bu adamlara yer açılması lazım.Riera(Kalmasını ne kadar istesem de),Elmander gönderilmeli,Amrabat yurdışında bir takıma kiralık gönderilmeli.
Ali Adnan ve Bruma gelirse kesinlikle bu adamlara yer açılması lazım.Riera(Kalmasını ne kadar istesem de),Elmander gönderilmeli,Amrabat yurdışında bir takıma kiralık gönderilmeli.
Kısa bir süre sahada kaldı ama Chedju nasıl bir izlenim verdi gençler
Ne kadar istiyorsun Riera nın kalmasını![]()
aynen...
amrabat bişey beklemek saçma...
özellikle bizim gibi takımlarda kontra fazla olmaz.
amrabat tek iyi yönü hızı, oda boş alan yakalarsa topla gider sonrası kadere kalmış..
kazım kazım daha iyi bence...