Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yanliz riera giderse ali adanan gelipte istedigimiz gibi cikmazsa bu adam yanariz yanarizzz

Adnan ı gana macında izleyen oldu mu,cok agresif oldugu söleniyor macta

Riera bugün oynadı mı ? İlk yarının bir kısmını izleyemedim oynamadı sanırım.

sedat dogan cok rahat ve net konusuyordu dün,AB olayina kesin gozuyle bakiyor,bu is tff yi asar,bu bir uluslararsi kanun uymak zorundalar görevi kötüye kullanmis olurlar suc islerler bunun yaptirimi var bu is tff yi asar falan dedi

Ali Sami Yen Arena'da oynanan U-20 Dünya Kupası 3.'lük maçı sırasında Galatasaraylı taraftarlarla sohbet eden Ali Adnan'ın ağabeyi Kazım, kardeşinin Galatasaray'a transferinin sonlandığını ve mutlu olduklarını söyledi.Kaynak:Osman Altunterim

Ali Adnan'ı 2.yarı izledim soran arkadaşlara,zaten oyundan düşen Irak'ın en etkili 2 oyuncusundan biriydi.50-60 m.lik alan kullanabilir,top çalma ve kademesi yerinde,fizigi yeterli,top teknigi de fena değil(riera geriden daha iyi oyun kuruyor ama Ali Adnan da bu konuda sırıtmaz).

sedat dogan cok rahat ve net konusuyordu dün,AB olayina kesin gozuyle bakiyor,bu is tff yi asar,bu bir uluslararsi kanun uymak zorundalar görevi kötüye kullanmis olurlar suc islerler bunun yaptirimi var bu is tff yi asar falan dedi

Şike davasında da suç işlediler görevi kötüye kullanmaktan ama sesini çıkaran olmadı

Ali Adnan'ı 2.yarı izledim soran arkadaşlara,zaten oyundan düşen Irak'ın en etkili 2 oyuncusundan biriydi.50-60 m.lik alan kullanabilir,top çalma ve kademesi yerinde,fizigi yeterli,top teknigi de fena değil(riera geriden daha iyi oyun kuruyor ama Ali Adnan da bu konuda sırıtmaz).

bu en kötü maçıydı ali'nin. stoper başladı maça, daha sonra sol beke de değil sol kanada geçti. yine de etkili oldu zaman zaman. önceki maçlarda çok iyiydi.

[video=youtube;N4EEbZ4aPt0]https://www.youtube.com/watch?v=N4EEbZ4aPt0[/video]

Çok agresif diyenler Hakan Balta oynasın hırssız bir adam istiyorsunuz...Yani hırslı oyuncu her şartta iyidir. Bkz: Melo , Keita.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt