Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

MS: Kasımpaşa 3-3 Viitorul

Yeni transfer Ryan Babel 2 gol, 1 asist ile oynadı.

Ne yani şikenin üzerini örtmek suç değil mi?Mahkeme-hapis-hakim yok mu bunda?
adamin tahkim kurulu var anayasa mahkemesi gibi verdigi karar sorulanamiyor degismiyor,tahkimin kararini hangi mahkemeye tasiyip bu adamlar sike var ceza vermedi diyeceksin.diyelim tek tek kisilere dava actin adam mahkemede derdi ben sike gormedim deliller yeterli degildi bize gore bitti.ama burda uygulanmasi gereken bir kanun var futbolla alakasi yok bu isin,calisma haklari ile alakali birsey

TFF'nin 6+0+4 kararı CL maçlarında mı geçerli kardeşim,sınırlama kararı da Türkiye sınırları içinde.

TFF şike için verdiği kararda sadece Türkiye sınırları içinde çözülebileceğini düşünerek verdi fakat gördüki öyle değilmiş. UEFA bastı cezayı.

Şimdi ise yine yabancı sınırında yine Türkiye sınırları içinde çözülebileceğini düşünerek bir karar verdi fakat biz bunun evrensel bir suç olduğunu savunuyor ve buna göre itirazda bulunuyoruz.

Sağ bekin sol bekin haldır haldır saldırmadığı, kanat aksiyonlarının olmadığı bir sistem boştur benim için

Kanat oyuncuları belli bir çizgide oynar doğru ama merkez orta saha oyuncuların çok iyiyse sıkıntı yaşamazsın. Neyse zaten bizde o sistemi kaldıracak bir yapı yok.

adamin tahkim kurulu var anayasa mahkemesi gibi verdigi karar sorulanamiyor degismiyor,tahkimin kararini hangi mahkemeye tasiyip bu adamlar sike var ceza vermedi diyeceksin.adam tek tek kisilere dava actin adam mahkemede derdi ben sike gormedim deliller yeterli degildi bize gore bitti.ama burda uygulanmasi gereken bir kanun var futbolla alakasi yok bu isin,calisma haklari ile alakali birsey

Neyse kardesim farklı düsünüyoruz,bu sınırlama kararı da tahkimden geçecek tahkim olumsuz karar verirse Avrupa'daki mahkemelere başvurabiliyorsun,ama şike davasında tahkimin kararlarını bozman imkansız anayasaya göre bunda hemfikiriz.Peki o zaman UEFA, TFF Tahkim kurulu kararlarını hiçe sayarak fb ve bjkye ceza verdi ama TFF'ye dokunmadı.Yani görevi kötüye kullanmaktan TFF'ye herhangi bir yaptırım uygulanmadı.

Neyse kardesim farklı düsünüyoruz,bu sınırlama kararı da tahkimden geçecek tahkim olumsuz karar verirse Avrupa'daki mahkemelere başvurabiliyorsun,ama şike davasında tahkimin kararlarını bozman imkansız anayasaya göre bunda hemfikiriz.Peki o zaman UEFA, TFF Tahkim kurulu kararlarını hiçe sayarak fb ve bjkye ceza verdi ama TFF'ye dokunmadı.Yani görevi kötüye kullanmaktan TFF'ye herhangi bir yaptırım uygulanmadı.
uefa cezasi kesinlestigi an zaten tff ye yaptirimlar gelmeye baslar uefa tarafindan o ayri bir konu

İyi bir forvetin ve kanat oyuncuların varsa en sevdiğim sistem 4-5-1 dir.

S.a gelişme varmı?

TFF şike için verdiği kararda sadece Türkiye sınırları içinde çözülebileceğini düşünerek verdi fakat gördüki öyle değilmiş. UEFA bastı cezayı.

Şimdi ise yine yabancı sınırında yine Türkiye sınırları içinde çözülebileceğini düşünerek bir karar verdi fakat biz bunun evrensel bir suç olduğunu savunuyor ve buna göre itirazda bulunuyoruz.

Madem bastı cezayı UEFA,TFF'ye neden 'görevi kötüye kullanma' suçundan yaptırım uygulamıyor?

Arif Kızılyalın 1 ay önce ''Galatasaray forma sattıracak bir gurbetçi ile anlaştı'' yazmıştı Twitter'a,haliyle bizde epey konuşmuştuk burda.

Merak ettim aklıma gelmişken sorayım dedim cevabı ''Olmadı,İsviçreli Melo'ydu bahsettiğim isim '' dedi.Yani o dönem Gökhan İnler'den bahsetmiş.Yalan atmasaydı iyiydi tabi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt