Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: Transfer Nöbeti
guvenelimali adnana güvnelim en iyisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guvenelimali adnana güvnelim en iyisi
hey allahim yarabbim ya.kanundan bahsediyorum kanundan.bildigin mahkeme hakim hapis suc anladin
3-5-2 çekilmez bir sistem
adamin tahkim kurulu var anayasa mahkemesi gibi verdigi karar sorulanamiyor degismiyor,tahkimin kararini hangi mahkemeye tasiyip bu adamlar sike var ceza vermedi diyeceksin.diyelim tek tek kisilere dava actin adam mahkemede derdi ben sike gormedim deliller yeterli degildi bize gore bitti.ama burda uygulanmasi gereken bir kanun var futbolla alakasi yok bu isin,calisma haklari ile alakali birseyNe yani şikenin üzerini örtmek suç değil mi?Mahkeme-hapis-hakim yok mu bunda?
Ya abi yapma nasıl çekilmez![]()
TFF'nin 6+0+4 kararı CL maçlarında mı geçerli kardeşim,sınırlama kararı da Türkiye sınırları içinde.
Ya abi yapma nasıl çekilmez![]()
3-5-2'nin kanatlarında oynayacak adam yok bizde
3-5-2'nin kanatlarında oynayacak adam yok bizde
Sağ bekin sol bekin haldır haldır saldırmadığı, kanat aksiyonlarının olmadığı bir sistem boştur benim için
adamin tahkim kurulu var anayasa mahkemesi gibi verdigi karar sorulanamiyor degismiyor,tahkimin kararini hangi mahkemeye tasiyip bu adamlar sike var ceza vermedi diyeceksin.adam tek tek kisilere dava actin adam mahkemede derdi ben sike gormedim deliller yeterli degildi bize gore bitti.ama burda uygulanmasi gereken bir kanun var futbolla alakasi yok bu isin,calisma haklari ile alakali birsey
Kanat oyuncun yoksa oynayamazsın tabi ben sistem olarak beğendiğimi söylüyorum.
uefa cezasi kesinlestigi an zaten tff ye yaptirimlar gelmeye baslar uefa tarafindan o ayri bir konuNeyse kardesim farklı düsünüyoruz,bu sınırlama kararı da tahkimden geçecek tahkim olumsuz karar verirse Avrupa'daki mahkemelere başvurabiliyorsun,ama şike davasında tahkimin kararlarını bozman imkansız anayasaya göre bunda hemfikiriz.Peki o zaman UEFA, TFF Tahkim kurulu kararlarını hiçe sayarak fb ve bjkye ceza verdi ama TFF'ye dokunmadı.Yani görevi kötüye kullanmaktan TFF'ye herhangi bir yaptırım uygulanmadı.
TFF şike için verdiği kararda sadece Türkiye sınırları içinde çözülebileceğini düşünerek verdi fakat gördüki öyle değilmiş. UEFA bastı cezayı.
Şimdi ise yine yabancı sınırında yine Türkiye sınırları içinde çözülebileceğini düşünerek bir karar verdi fakat biz bunun evrensel bir suç olduğunu savunuyor ve buna göre itirazda bulunuyoruz.

o zeminin hali nedir oyle,sanki hergun 200 kisi cimlerde mangal yakip piknik yapiyor.sararmis solmus cim kalmamisstadımızın zemininde sabahtan beri tepinip duruyor gavurlar