Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Umut + Melo + Nani + Carlinhos diyoduk şimdi sadece Umut + Melo ya fitiz heralde:)

Sağlam bi kanat oyuncusu alınmazsa en çok da Sneijder in vereceği o müthiş topları alıp içeri katedecek adam olmamasına yanarım

^

Galatasaray'da iki sezondur forma giyen ve Fatih Terim tarafından gözden çıkartılan Albert Riera, ülkesi İspanya'ya dönüyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da sol bek mevkiinde görev yapan ve performansı ile de beğeni toplayan Albert Riera, yeni sezon planlamasında düşünülmüyordu.

Tecrübeli futbolcu, sezon sonunda ülkesi İspanya'da transfer görüşmeleri yapmış ancak bu temaslardan sonuç alamamıştı. Riera ile Espanyol ve Villarreal'in ilgilendiği biliniyordu. Villarreal, Riera'ya 1.1 milyon euro teklif etmiş, ancak bu teklifi Riera kabul etmemişti.

Dün, Albert Riera'nın menajeri Villarreal'in teklifini 1.5 milyon euroya yükselttiği haberini tecrübeli futbolcuya iletti. Riera da bu teklif sonrasında Fatih Terim'e durumu anlatarak dün oynanan Shrewsbury maçında forma giymedi.

Bir yıllık alacağına karşılık bonservisini Galatasaray'dan alacak olan Riera, bugün İngiltere kampından ayrılarak İspanya'ya gidecek. Riera'nın Villarreal ile anlaşması halinde Galatasaray ile yolları ayrılacak.

TurkFutbol.Com Özel Haber / Osman ALTUNTERİM

Riera'dan kurtulursak baya bi rahatlarız maaş anlamında.

ıraklı solbek altyapıda oynayıp a takıma cıkarsa yerli oluyomuş

dogruluk payi?

1-1.5 da imza parası alır işte.Onun karşılığında bonservisini veririz.Yanlız yerine Ali Adnan gelirse tutmaması durumunda Şampiyonlar Liginde ciddi sıkıntı yaşarız.ŞL maçlarında çok iyiydi Riera kötü oynadığı maç hatırlamıyorum ben.Misal 3-2lik Schalke maçında çok çok iyi oynamıştı.

ıraklı solbek altyapıda oynayıp a takıma cıkarsa yerli oluyomuş

dogruluk payi?

Uydurma bence. Bu adamın anası ya da babasından birinin tarafında Türkmenlik yok muymuş yahu nasıl Iraklı bu.

ıraklı genç yerli kategorisinde oynarsan mükemmel ötesi olur

Şeref Aydın'a güvenirdim hala bi nebzede olsa güven mevcut ama Welo konusunda da patladı en son.

arkadaş patlama dediğiniz şey nedir sizin ben anlamıyorum. adamın söylediğini başkan birinci ağızdan teyit ediyor Shaqiri vs olayında olduğu gibi ama olmayınca bu adam mı patlamış oluyor. Napsın gitsin kendisi mi imza attırsın..

arkadaş patlama dediğiniz şey nedir sizin ben anlamıyorum. adamın söylediğini başkan birinci ağızdan teyit ediyor Shaqiri vs olayında olduğu gibi ama olmayınca bu adam mı patlamış oluyor. Napsın gitsin kendisi mi imza attırsın..

haber sitelerine göre çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.

eğer doğruysa perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.

bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır*, sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u* da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.

neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.

galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun.

edit: kaynak.

Edit kaynak demişte yalan dolan bu entrynin ilk halinde kendi ağzı ile iddia ediyordu anlaşıldı şu gün gelcek bugün sözleşme imzalanacak filan diye patlamak diye bunu diyoruz hacı kesinlik içeren cümleler kurup sonra yan çizdiğin vakit patlamış oluyorsun o imzalamıyorsa kesinlik içerende cümleler kurmamalı ha çok yakın bana gelen bilgiye göre yarın gelebilir filan dersin anlarım ama abimiz yarın geliyor şu gün imzalıyor falanca günde dingiltereye gidiyor diyecek kadar iddialıysa kusura bakmasın patlıyor..

Ynt: Transfer Nöbeti

1-1.5 da imza parası alır işte.Onun karşılığında bonservisini veririz.Yanlız yerine Ali Adnan gelirse tutmaması durumunda Şampiyonlar Liginde ciddi sıkıntı yaşarız.ŞL maçlarında çok iyiydi Riera kötü oynadığı maç hatırlamıyorum ben.Misal 3-2lik Schalke maçında çok çok iyi oynamıştı.

Arkasını Dany topluyordu Riera Efendinin de ondan.

Galatasaray'ın Felipe Melo için Juventus'a teklif ettiği 3,5 M Euro'luk bonservis teklifi kabul edildi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt