Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'ın Felipe Melo için Juventus'a teklif ettiği 3,5 M Euro'luk bonservis teklifi kabul edildi...

images

Ya Ali adnanla anlaştığımız söyleniyor umarım doğrudur.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bizimkiler hala beklesinler, sonra yok Melo sezon öncesi kampa katılmadı diye bahaneler üretilsin :o

Elazığ formuna git arkadaş melo ile ilgili yorum yapma

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ağırdan alıyor adam geçens ene de yaptı aynısını tatilini uzatıyor yatarak geçirmedi mi sezonun 1.yarsını

Emre yavrum muhattabım değilsin rüzgar yapma

Yönetim gecen seneden nasil ders almaz. adam hala tatil yapiyor. kamp dönemi bitecek yine. yuh artik.

Hadi Melo uyanık da, bizim yönetim iki senedir aynı hatayı nasıl yapıyor yahu, Eylül'de şampiyonlar ligi maçına çıkacağız.

Melo'nun da keyfi yerinde hani. Problem olmasa çoktan alırlardı Melo'yu. İki tara da suçlu bu durumda.

haber sitelerine göre çarşamba günü menajeriyle türkiye'ye gelecek olan yeni galatasaraylı.

eğer doğruysa perşembe sağlık kontrolüne çıkar, aynı gün bilemedin cuma günü ingiltere'ye giderek takıma katılır.

bu arada welo'nun genç yaşta geçirmiş olduğu sakatlıkların endişe yaratması normal. lakin umutsuz olmaya da gerek yok. oyuncu sağlık kontrolüne çıkar, ayrıntılı tetkikleri yapılır*, sıkıntısı varsa gereği yapılır. bu bünye zamanında genç yaşta ağır sakatlıklar geçiren hakan ünsal ve okan buruk'u* da gördü. her ikisi de senelerce hiçbir ciddi sakatlık sorunu yaşamadan aslanlar gibi oynadı. günümüzde de semih kaya örneği var. semih'in de henüz 16-17 yaşındayken üst üste iki kez çapraz bağları koptu. ancak bugün baktığımızda kendisi galatasaray'ın defansında uzun süredir sakatlanmadan başarıyla görev yapıyor.

neticede sakatlık konusunu fazla takmamak gerek. zaten o yönden sıkıntısı olan bir futbolcuya inter talip olmazdı diye düşünüyorum.

galatasaray'a hayırlı uğurlu olsun.

edit: kaynak.

Edit kaynak demişte yalan dolan bu entrynin ilk halinde kendi ağzı ile iddia ediyordu anlaşıldı şu gün gelcek bugün sözleşme imzalanacak filan diye patlamak diye bunu diyoruz hacı kesinlik içeren cümleler kurup sonra yan çizdiğin vakit patlamış oluyorsun o imzalamıyorsa kesinlik içerende cümleler kurmamalı ha çok yakın bana gelen bilgiye göre yarın gelebilir filan dersin anlarım ama abimiz yarın geliyor şu gün imzalıyor falanca günde dingiltereye gidiyor diyecek kadar iddialıysa kusura bakmasın patlıyor..
biliyorum ama ona gelen bilgi kesin bitti şeklındedır ve oda ıletır. Adı ustunde duyum bu. Transfer ısı masada bıle kalabılır. Yanı bu ıse duyum bı cesıt vılgı aktarımı gıbı bakmak gerek bence. Ilgı oldugu resmı agızdan teyıt edılmısse bence patlamıs olmaz.

biliyorum ama ona gelen bilgi kesin bitti şeklındedır ve oda ıletır. Adı ustunde duyum bu. Transfer ısı masada bıle kalabılır. Yanı bu ıse duyum bı cesıt vılgı aktarımı gıbı bakmak gerek bence. Ilgı oldugu resmı agızdan teyıt edılmısse bence patlamıs olmaz.

O zaman duyumcu ya da kaynak olarak vermeyede gerek yok zaten resmi ağızdan ilgilendiği o entry girmeden öncede belirtilmişti belirtilmemiş olmasa bile tam emin olamadım Bülent Tulun'un Sao'da olduğu görülmüştü medyada boy boy haberler çıkarken bu tarz bir çıkarımda bulunup duyum adı altında yazma beceresini herkes gösterebilirdi heralde eğer tek beceresi bu ise. Bana göre bilgi şeklinde iletmiyor işte abicim sorun orda gelir gider yapar eder diyor tereddütsüz arada fark var anlıyor musun olasılık payı bırakmıyorsa ve o bırakmadığı pay gol oluyorsa geçmiş olsun sen istediğini düşünmeye devam edebilirsin bu sadece benim fikrim.

Geçen sene de aynı sorunlar vardı işte. Her sene aynı şey oluyorsa yerine başka oyuncu alcaksın, bu kadar taviz vermemeliyiz bence.

Onlar da bunu düşünüyordur herhalde. Ama daha ortada net bir şeyin olmaması da saçma.

Önümüzdeki hafta çözülmesi şart. Zaten yine geç gelecek. En azından daha da gecikmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt