- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
Cevap: Transfer Nöbeti
+1
Senin espiri yapman yasaklanmalı.
+1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin espiri yapman yasaklanmalı.
evet ama çağırmıyo kimseyi![]()
Beyler bi fikrim var sizler de düşünmüzsünüzdür zaten de yabancı sorunu için iyi bi Türk kaleci alıp lig maçlarında maçın önemine göre değişimli olarak kullansak nasıl olur.
Beyler bi fikrim var sizler de düşünmüzsünüzdür zaten de yabancı sorunu için iyi bi Türk kaleci alıp lig maçlarında maçın önemine göre değişimli olarak kullansak nasıl olur.
lan arkadaş nasıl canım sıkılıyor ya normal hayatta zaten herşey berbat...burda da birşey yok ama hepinizi çok seviyorum lan renkdaşlarım benim
Bu neden bu zamana kadar aklımıza gelmedi ki yaa :/
bari mübarek ramazan ayinda icme be kardesim![]()
![]()
Çağırması lazım düğün demek takı demek mutlaka çağırmalı, misal ben her önüme geleni çağırıyorum![]()
lan arkadaş nasıl canım sıkılıyor ya normal hayatta zaten herşey berbat...burda da birşey yok ama hepinizi çok seviyorum lan renkdaşlarım benim
bizim burda dugune insanlar para veriyor.
simdiki minimum verdikleri para 25$ , minumum takilan taki ne kadar oluyo sizde?
dolar falan bilmem de akrabaysa 50 den başlıyor komşu falan 20-30 civarı
Tl abi![]()
dolar,yuro
burayla ayni hatta sizde daha ucuzmus yahu.
Buradada akraba yakin dost felansa minumum 50 manat = 63 $ dnk geliyor.
Yani dugunune cagirmis gitmemek olmaz diye gidiyorsan o zaman 20 manat = 25$
Ama Bakude daha farkli.Bakude Saraylarda Bir kislik masa 50 manatsa o dugune minumum 50 manat yazdiracan.asagisi olmaz doverer adamiahahahahah