- 6 Ağustos 2009
- 84.274
- 8.478
- 2.568
Cevap: Transfer Nöbeti
:yenieek:
tamam transfer yok da abi burasıda dugun karı kız konusulcak yermı ya
:yenieek:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geride bıraktığımız haftada transfer için 1 KAP bildiriminde bulunduk. Bu hafta 3 tane bekliyorum![]()
Ailece oturduk anlamını çözmeye çalışıyoruz cümlelerinAtomu parcalamanın daha kolay oldugunu dusunup aramızdan ayrılanlar var.Nasıl bı psıkolojıde yazdınn ustad
![]()
15 bin mesaji nasil kasdik saniyorsun?
lan arkadaş nasıl canım sıkılıyor ya normal hayatta zaten herşey berbat...burda da birşey yok ama hepinizi çok seviyorum lan renkdaşlarım benim
güle gülee

Yakında senin de rütbeni alırlar bro bu tür duygusal konulara girmemelisin![]()
uu yeni bir sert oğlan daha![]()
güle gülee
Abi ben paşa kızı almıyorum ama ev dizdim şudur budur hesap bu. Asgariye iniyorum bu mebla az bile

Bişe dicem ya bizi özel mi seçtiler nedir herkes mi aynı durumda olur. Valla aynen beni anlatmışsın soner. Mesajın sonuna keşkekoysaydın
![]()
çok agresifsin bence biraz sakin olmalısın dikkat çekmek istiyorsan da merak etme herkes şu an sana bakıyor el salla
Bizim burda gor nolmus , Bakude.Adamin biri dugun yapmaya karar vermis.
Bu saraylarda cok pahali ya mesala bir kisilik masa 30 manat yani 40 dollara denk geliyor.Buda sarayda yapmamis Sokaga cadir kurmus orda yapmis.
Dugunune gitdikleride sarayda yapildigi icin buda minumum o dugunere 50 manat yazdirdigi icin.Sarayada masa basina 30 manat vermeyecegi icin adam baya kaar elde etmis.
Dugunun ertesi ise yeni model mercedesle gelmis.

dikkat çekmek isteyen sensin transfer formunda dügün konusan ben degilim