Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre cidden çok kırıcısın bizlere bu yakışmaz kardeşim

Transfer Nöbeti

Son 4-5 mesaja bakıyorum teansfer konusundan oldukça uzak. Hani bura tranafer topacıydı. :asd:

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin, 11 Ağustos Pazar günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynayacakları, TFF Süper Kupa maçını ATV ve ATV HD canlı yayınlayacak.

emre'yi sevdim ama forumun uzman tartışmacıları gelince onlarla da bi tartışır ömrü çok uzun olmaz gibi geliyo umarm yanılırım :D

[video=youtube;ZHIkSxDhmIc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZHIkSxDhmIc[/video]

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin, 11 Ağustos Pazar günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynayacakları, TFF Süper Kupa maçını ATV ve ATV HD canlı yayınlayacak.

Bi almadıkları bu kaldı onu da beleş izlediğimiz son sene olursa hiç şaşırmam. Eskiden ne güzel trt verirdi maçları nerde o günler...

klüpler birligi toplantısınada 2 gün kalmıs. bakalım gönderebilicekler mı tupcuyu

eğer milli takıma oyuncu kazandırmak istiyorsak ab veya en azından 6+2+2 olmalı forma aslanın ağzında olacakki bizimkiler çalışmaya başlasın burğı sevmezdim ilk başta ama adam beni yanılttı acayip hırslı üstüne koya koya gidiyor fatih terim bir canlı yayında burak bidahaki sezona 12 kilometre koşmalı dedi adam kapasitesini zorluyor aydın aykut gibi adamlardan kurtulmak gerek lig tv de quiz adlı programda eboue en tembel arkadaşımız aydın dedi düşünün gerisini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt