Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili'yi 1.5 milyon euro'ya satıyorlarmış..Kulup aranıyor..Sanırım Bologna alır..

Josue'nın 1 yıllık sözleşmesi kalmış görünüyor..Gs kiralık istediğine göre Porto'nun sözleşme uzatıp kıralaması lazım..Porto satalım diyor.

Josue'de Porto'ya Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını bildirmiş..Bakalım nasıl olacak..

Denayer'i guardiola birakmaz

Dogru da yapar ayrica denayer gibi stoper bulmak zor

Bence ne chedjou gider nede denayer gelir

Chedjou gitmeyecegini transfer döneminin basinda söyledi

Kadroya derinlik katmak için Ciğerci, Josue falan iyi olur. Diğer isimler nokta atışı olacak zaten.

leiva-tolga-josue-debuchy-denayer:o

dgvths.jpg

ali naci küçük Retweetledi: HKN
KısacaDzemaili'nin bonservisi : 2.1 milyon euroChedjou'nun bonservisi: 2.2 milyon euro

2 ayda 3 transfer yapan yonetim son 30 gunde 5 transfer mi yapacak

Hahahaha

G.Saray'daki sıcak konuya gelelimEren'in transferi,kadro dışı bırakılan 4 oyuncunun ayrılmamasıyla UEFA'nın 65 m Euroluk bütçe kısıtı aşldı

Yeni transferlere bütçede yer açmak adına G.Saray kadrosunda ayrılık şart olduDzemaili-Chedjou-Olcan-Tarık-Umut-EndoğanBakalım kim gidecek

Kisaca Ali naci diyor ki transfer olmayacak

Yönetim diyor daha dogrusu,Ali naci yönetim adina yapiyor bu Tarz haberleri

Saydigi oyunculardan kadro Disi olanlar belki gider digerleri gitmez

tahminim Olcan Tarık maaşlarının yarısını öderiz kiralarız,Umut'a da bir miktar para verip fesih ederiz,Endoğan kiralanır...Chedjou ve Dzemaili'den toplam 3-4m civarı para kazanılırsa güzel olur

Su on libero transferi yarin sonuclansada sonra da defansa biraz ceki duzen versek.

Yeni transferlere bütçede yer açmak adına G.Saray kadrosunda ayrılık şart olduDzemaili-Chedjou-Olcan-Tarık-Umut-EndoğanBakalım kim gidecek

Yabancilar giderde , yerliler cok zor...

Bence bedava olsa bile yerlilerden kurtulmali. Maas butcesi acamazsak transfer yapacagimiz varsa bile yapamayiz

Son düzenleme:
Sinan poldi eren> Emenike fernandao atıf şu halimiz ile bile daha üstün bence iyi 1 libero ve sağ bek ile hakaten en güçlü aday biz oluruz 2 tane adamı alamazlar ise hepsinin ............... Neyse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt