Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok sevindiğim Ünal Aysal'a paraları saçıyor diyenlere,onu beğenmeyenlere o kadar güzel bir yönetim geldi ki çok güzel oldu
Riva peşkeş çekildi , son olaylardan dolayı para içerde dönmesi için sadece Galatasaray'a vergi borcu karşısında emir verildi. Ünal Aysal gibi bir insan bu taraftara çoktu şimdi kendilerine layık bir yönetim ile yola devam ediliyor

Kavandaylan beraber tranferi kapattik. Konuyu kilitleyelim lutfen.

Cavanda Laziodaki ve Trabzondaki ilk 3 aylık performansını sergilese bari. O hali fark yaratır defansif olarak iyidi o zaman daha sonra bozuldu

En çok sevindiğim Ünal Aysal'a paraları saçıyor diyenlere,onu beğenmeyenlere o kadar güzel bir yönetim geldi ki çok güzel oldu
Riva peşkeş çekildi , son olaylardan dolayı para içerde dönmesi için sadece Galatasaray'a vergi borcu karşısında emir verildi. Ünal Aysal gibi bir insan bu taraftara çoktu şimdi kendilerine layık bir yönetim ile yola devam ediliyor
Bizim armut taraftara dursun az bile. Hain kekolar.

.
muslera
cavanda serdar hakan carole
tolga selçuk
sinan sneijder podolski
eren

artık şampiyonluğun en güçlü adayı biziz

Beyler asıl sıkıntı isimler değil , avrupada değiliz bir şey değiliz eyvallah ama peki ya VERİLEN PARALAR ?? Şerefsiz itler soyuyorlar galatasarayı .. ya trabzonun siktirle kovalamaya çalıştığı adamı sen aldığı fiyattan alıyorsun ********************* biraz pazarlık et.. Ayıptır ya .

Bakın bugun bilerek canlı yapmadılar Tolganın transfer ,imza törenini çünkü içlerinde bir tane delikanlı yok ,tv ye çıkıp sorulara cevap verebilecek ..Deliriyorum ya resmen sinirimden ,böyle bir sezonda verilen saçılan paralara bak

2 milyon maas ödüyoruz gercekten

REZILLIK

Abv adi serefsizler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan su cocuga bak kendi bile inanmiyor 2m alacagina.. LAN BU COCUK NE YAPTI DA 2 MILYON ALIYOR ABI ACIKLAYIN?

Garasaray diyor birde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt