- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
leiva hangi tarz futbolcu? hic izlemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 m yapsın sinan da emekli ikramiyesi alıp yaysın
Parayı haketmeyen adamlara dünyaları veriyoruz adamlarda hedef kalmıyor
Ya bu aksam Leiva yada yarin Diarra.
Ben inandigimi soylemedim, mantiken yapmamiz gerekeni.sen bu dediğine inanıyormusun kapattık bence transferi..
komisyonun dibine bu transfer sezonunda vuruldu kim ne derse desin...uA forumda insanlar çok mutlu üyeliğiimden beri ilk kez birisine küfür etmemek için çırpınıyorum yani kapattım en son hiç bir şey yazmadan...
Yapılan yorumlar çok iyi ve ucuz transferler yaptığımız yönünde kimse rahatsız değil....
Eren transferi oldu son transferimiz olur
Yok tolga oldu son transfer olur
Yok cavanda oldu yok yok son transfer olur. ...
Ha gayret, tuturacaksınız son transferi bu dönem için. Ön libero gelecek dediysek gelecek nokta. Boş yapmayın sabah akşam.
Stoper isteyin stoper![]()
Kadro bu olacak zaten.Muslera
Cavanda-Denayer-Serdar-Carole
Tolga-Leiva
Sinan-Sneijder-Bruma
Eren
Ulan çok mu zor şu kadroyu kurmak
Sen mi yapiyorsun transferleri de bu kadar eminsin?
Dursun ve elemanlari 2+2=4 dese yine de sorgularim o kadar yalancilar cünkü.
Bruma> stoch+chaechouAllah askına gecen sene kuşlardan kaç puan fark yedik hala akıllanmadılar. Transferlere bakıyorum ordada içine ettiler işin.
Vanderwiel > Cavanda
Skertel > Serdar
Atıf > Emrah
Neustader > Tolga
Eren > Emenike
Bruma > Stoch
Leiva tarz olarak Atiba gibi bir oyuncu ama bence Atiba'dan en az bir gömlek daha üstün. Alırsak şuan bence bizi ligin favorisi haline getirir. Unutmayalım ki orta sahası iyi olan kazanıyor. Melo-Selçuk-Sneijder ile biz lige damga vurduk. Geçen sezon ise Atiba-Oğuzhan-Sosa ile Beşiktaş. Fenerbahçe hep orta sahadan kaybediyor.leiva hangi tarz futbolcu? hic izlemedim.
Allah askına gecen sene kuşlardan kaç puan fark yedik hala akıllanmadılar. Transferlere bakıyorum ordada içine ettiler işin.
Vanderwiel > Cavanda
Skertel > Serdar
Atıf > Emrah
Neustader > Tolga
Eren > Emenike
Bruma > Stoch
Holzhauser'i izleyenler anlatsin