Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mithat Duran @ProducerDrn
Sırada lassana var harıl harıl bitirme uğraşı var hoca bir st da istemiş şartlar uyarsa demiş genç bir hollandalıdan bahsediliyor
Bu gün itibari ile lassana transferi levia transferinden daha gerçekçi bir durumda dzemali bologna veya cenova yolcusu

Biraz dogru arastirmak gerek.

Sag bek: Cavanda, Linnes, Sabri olmadi Semih, Hamit oynar.
Sol bek: Carole, Hakan Balta. Cavanda sol bekte oynadi. Ettimi sana 3?
Ön libero: Tolga, Hamit, Selcuk, Dzemaili, Donk, olmadi Chedjou oda olmadi Sneijder.
Forvet: Eren, Podolski, Sinan

Rotasyonlu kadromuz var.

Zaten bir tane daha Önlibero gelecek.

Orijin mevkiye göre degerlendirdim ben. Devsirme olarak bakmadim.

Selcuk,Hamit,Tolga, Dzemaili bunlar ön libero degil bu adamlar merkez orta saha. Defansif özellikleri düsük olan adamlar bunlar. Donk'u adam olarak saymiyorum zaten dedigim gibi cünkü bombos bir futbolcu.

Balta sol bek olmaktan tee 5 sene önce falan cikti, adam modern sol bek rolünü kaldiramiyor. Bence stoperde daha verimli sol beke göre.

Bu arada gecen sene bonservissiz olan andre ayew 24m a westhama transfer olmus

gecen sene bonservissiz denilen o adama sweanse city 10milyon imza parası vermisti

bugun nazifoglunun dedigi gibi bonservissiz ve kaliteli oyuncular artık bonservis ayarında imza parası istiyor

ama bunu bizim taraftar hala anlayamadı

gidin araştırın şikeciler van der wiele nekadar imza parası vermiş azizin bet suratıın yüzü suyu hürmetine beleşemi geldi sanıyorsunuz o adam

Valla ben bu sene çok ümitliyim.

Mantıklı hamleler yaptık eksikleri kapattık.

Denayerde gelirse ben tamamım. Şampiyon Galatasaraayy

gecen sene bonservissiz denilen o adama sweanse city 10milyon imza parası vermisti

bugun nazifoglunun dedigi gibi bonservissiz ve kaliteli oyuncular artık bonservis ayarında imza parası istiyor

ama bunu bizim taraftar hala anlayamadı
10 milyon sanırım vergilerden kesilmeden hesaplanmış çünkü adamın istediği imza parası ya 5 milyondu ya da 6 milyon..Oyuncu genç ve kaliteli ise o paralar verilir..

büyük oyuncular takıma ne kazandırır?
kısa bir örnek

zlatan ManU imzaladıktan 2 hafta sonra ManU yönetimi açıklama yaparak yeni forma satışlarından yaklaşık 76 milyon euro kazandığını açıkladı.

şimdi bize gelelim 5 transfer yaptık ki hiçbiri öyle ahım şahım forma sattırmaz AMA gsstore'da hala denayer,bilal,jose,emre ç oyuncuların yeni formalarının satılması tam olarak AMATÖR yönetildiğimizin göstergesidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt