KAP - Galatasaray Sportif A.Ş, 1 Haziran 2015-31 Mayıs 2016 döneminde 78.945.283 ₺ zarar etmiştir.
Dursun zararsiz kapatacagiz demisti,yine yalan söylemis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP - Galatasaray Sportif A.Ş, 1 Haziran 2015-31 Mayıs 2016 döneminde 78.945.283 ₺ zarar etmiştir.
Herseyi bilmiyor ama, dun Cavanda yillik 2.1 milyon euro alacak diyordu.Raskilinov mu nedir. Bjk lı mı nedir baya ilginç şekilde transfer haberlerini alıyor bir yerden bizimle ilgili.
Valla ne yalan soyleyeyim gecen sene ki fener baya baya iyi defans yapiyordu. Vitor hic olmadi onu yapti. Yerliler ne bok yapiyor?!
Ne ofans ne defans mal mal taktikler , evlatcilik falan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet haklısın da isimleri bildi galiba şimdiye kadar. Ücret detayını da uyursun artıkHerseyi bilmiyor ama, dun Cavanda yillik 2.1 milyon euro alacak diyordu.
İyi defans yapıyordu ama ofansif anlamda hiç de iyi değildi rnş
Önce Van Persieyi yedek yaptı, sonra iyi oynayan Fernandaoyu çıkartıp formsuz Van Persieyi oynattı, bir dönem ikisini oynatiyordu. Ondan sonra 3 cdmle filan oynuyordu.
Bizim Mancini kadar olmasada geçen sezon baya saçmaladı. Aziz millet Vitora laf attığı için kupa maçından sonra kovmadı.
Ben Vitorun Fenerde kalmasını isterim. Bu mal ile şampiyon olacağını zannetmiyorum.
Denayer ve Di-Yarra gelsede takimin boyu uzasa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
tam ikisi de çok uzun değiller diyecektim ki inceyi gördüm renkdaş))