Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ne yalan soyleyeyim gecen sene ki fener baya baya iyi defans yapiyordu. Vitor hic olmadi onu yapti. Yerliler ne bok yapiyor?!
Ne ofans ne defans mal mal taktikler , evlatcilik falan

Sent from my iPhone using Tapatalk

İyi defans yapıyordu ama ofansif anlamda fener hiç de iyi değildi rnş

Önce Van Persieyi yedek yaptı, sonra iyi oynayan Fernandaoyu çıkartıp formsuz Van Persieyi oynattı, bir dönem ikisini oynatiyordu. Ondan sonra 3 cdmle filan oynuyordu.

Bizim Mancini kadar olmasada geçen sezon baya saçmaladı. Aziz millet Vitora laf attığı için kupa maçından sonra kovmadı.

Ben Vitorun Fenerde kalmasını isterim. Bu mal ile şampiyon olacağını zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Twitter'daki bjkli salliyor inanmayin

Cavanda icin 2.4 milyon euro demisti yanildi

Devam artırmayı bloklamış şu twitter'da ki herif yoksa attırırdım cep ile

İyi defans yapıyordu ama ofansif anlamda hiç de iyi değildi rnş

Önce Van Persieyi yedek yaptı, sonra iyi oynayan Fernandaoyu çıkartıp formsuz Van Persieyi oynattı, bir dönem ikisini oynatiyordu. Ondan sonra 3 cdmle filan oynuyordu.

Bizim Mancini kadar olmasada geçen sezon baya saçmaladı. Aziz millet Vitora laf attığı için kupa maçından sonra kovmadı.

Ben Vitorun Fenerde kalmasını isterim. Bu mal ile şampiyon olacağını zannetmiyorum.

Orasi oyle zaten yoksa sampiyon olurlardi o defans ile. Gecen sene o transferler yapilirkende demistim. Bunlarin kadro sadece kagit ustunde iyi duruyor ama uyumsuz futbolcular grubu. Yaratici oyunculari yok. Tabi bu Vitor'un malligini degistirmez...

KAP - Galatasaray Sportif A.Ş, 1 Haziran 2015-31 Mayıs 2016 döneminde 78.945.283 ₺ zarar etmiştir.

Dursun söz vermişti. Bunu tutamayacağını anlayınca transferlerle gözboyuyor galiba. Neden transfer yapıldığı ortaya çıkmış oldu diyebilir miyiz? Mali düzelme görülmemiş oldu. Elindeki tek kale sportif başarı. Onu da kaybederse the end

Ben 1 Aslanım ‏@ben1aslanim 37 sn.37 saniye önce
B1A FLAŞ! | Jason Denayer 1 yıl daha kiralık olarak Galatasaray'da! 200B€ kiralama ücreti. Denayer ise 1 yıllık 800B€ kazanacak.

Denayer ve Di-Yarra gelsede takimin boyu uzasa...

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ Paul
‏@redsfan9010

@LucasLeiva87 Time to say goodbye after all these years. Thanks for 9 years of loyal service. Not too many players like you about. #YNWA

Hadi inşallah dediğin gibi olur Liverpoool'lu arkadaş :D

Cavanda Serdar Denayer Carole

Geri dörtlüsü belki de avrupanın en hızlı geri dönebilen 2-3 defansından biri olur.

Ama tabi ki ön liberonun kim olacağı en az bu konu kadar önemli...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne sacma yorumlar yapiliyor bu forumda arkadas. Vitor tabiiki basarisiz ve azizenin gondermek istemesi normal. Adam Turkiye Liginde kurulmus en iyi kadrolardan biriyle sampiyonlugu besiktasa kaptirdi.

O transferler ile biz sampiyon olamasaydik muhtemelen 10 olu 20 yarali vukuat cikardi Floryada. 3 kupali Hamzayi sezon ortasinda sutladik biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt