Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun diyelim o vakit.

1276364_620x410.jpg

Forumda anlamsız bir chedjouya yükleniş var. Kenar bölgeleri haricindeki savunma adamlarını etrafındakilerle beraber ele almak gerektiğine inanıyorum. Geçen sene chedjou denayerle toplasan 10 maça cıkamamıstır. Sürekli.ikisinden biri sakat oluyordu. Napsin bu adam semih vitaminsizi ve balta kağnısıyla oynayıp durdu bütün sene nerdeyse. Sağlam beklerle ve partnerle kendini bulacaktır reis güvencim tam.

tolga cigerci eren derdiyak serdar aziz fln vasat topcular bunlar aga ilk 11 icin aliniyorsa bu adamlar kapatalim simdiden dukkani

Chedju giderse yerine kimi alırız aby bütün sene semih serdar ikilisini izleyemem hem chedju 1.kalite bi stoper dünyada teknik stoper kalmadı artık değerini bilin.

Dzemaili Bologna yolunda..Bologna girişimlerini hızlandırmış..

Galatasaray yönetimi Dzemaili ve Chedjou'yu satma kararı aldı..Dzemaili'de sıkıntı çıkmazda Chedjou biraz inat eder gibi..

Dzemaili'nin yerine düşünülen isimde Josue...Dün yazdım zaten..Josue transferini veren ilk hesap futbol_5..Dogru tektır:))))

Josue olayı şöyle:Galatasaray resmi teklifi yeni yaptı kiralık..Porto satmak istiyor..Yani biraz daha para koparma derdinde..

Josue'de Galatasaray'dan başka bir takımda oynamak istemediğini Porto'ya bıldırmiş..

leiva olmazsa diarra,akpro veya holzhauser gelsin

Yerdeki topa ayaklari varken kafayla mudehale etmeye calisip basaramamasi ile elini araya sokan bir oyuncu ched. Yok yanina lider lazimmista yok on libero yokmusta bunlari eskiden bende dusunurdum toz kondurmak istemezdim ama kabul edin iste malin teki.
Beyin olarak dany-ched-donk hepsi ayni kafada adamlar(sulalem rahat) bunlara paralel ayni mallik semih ve salihte de var.
Iclerinde eli yuzu duzgun bir chedjou var diye ramos gibi davranmayin adama.

Salih-semih-ched-donk topla carp birbirine yapistir farki olmayan adamlar alayi cop gonderilmesi gerekir.

Cılgın hollandalı hepsini teker teker gonderecektir emin olun.

galatasaray'da 5 numaralı formayı terletecektir.
07.08.2016 12:38 srfydn

Leiva için yazmış hayırlı olsun

Tolga cok istiyormus gelmeye :red:

bizde Berlin de aldiginin 5 katini alacak, tabi gelmek ister

O Leiva öyle ya da böyle buraya gelecek. Başka yolu yok bu işin. Tolga'yla falan o bölgenin kapanmayacağını Hamza bile bilir. Tolga Leiva'nın değil Selçuk'un alternatifi olur.

İnşallah yarın güzel haberler alırız Leiva'yla ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt