Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz taraftar iki yüzlü. Defansif orta saha istiyoruz diyip Schweinsteiger'i o bölgeye istemek güzel kafa. Schweinsteiger profil olarak Selcuk gibi.

Zaten haber yalan, maliyeti karsilanamaz da..

Yalniz taraftar iki yüzlü. Defansif orta saha istiyoruz diyip Schweinsteiger'i o bölgeye istemek güzel kafa. Schweinsteiger profil olarak Selcuk gibi.

Zaten haber yalan, maliyeti karsilanamaz da..

hakan profil olarak selcuk gibi ama yani bizim ortasahamıza öyle bir kalite getirirki yani geriliriz arkamıza melodan sonra top ortasahaya gitsede izlesek deriz bence ama şu konuda katılıyorum sweinsteiger mümkün değil dursun özbekten bahsediyoruz gider gökhan inlere 5 milyon bonservis 3 milyonda yıllık verir...

11245664_340296082847048_788469879_n.jpg

Transfer bekleyen taraftarın arkadaşı!

Gokhan Inler'i hic dusunmeden alir bunlar.Bonservis falan onemli degil nasil olsa yerliye feda olsun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortasahaya atlet lazım bize. Takımın toplam temposu için de böyle bir adam gerekli. Şöyle 24-25 yaşında 1.85 boyu olan bir canavar bulsak.

Scout raporu iyi olan bir ön libero alalim diyecegim ama bu saatten sonra zor

Transferi bu sabah kapattik (Denayer transferi Haric)

3d6e8531b2b8556651d436a81a0a6bb0.jpg

Denayer'in twitterinda hala bizim forma var ? H.O

Denayer satin alma opsiyonuyla kiralanmasi lazim, yoksa gine 1 yil oynayip city'e donecek.

Denayer'i alirsak eger(4-5 milyon euro opsiyonlu kiralik) Bruma ile birlikte geleceğimizi garanti altina aliriz

Bu kargalardan kan alalim kan...

Ama on liberosuzlik kaybedersek yeminle ana baci duz gidicem...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kargalardan kan alalim kan...

Ama on liberosuzlik kaybedersek yeminle ana baci duz gidicem...

Sent from my iPhone using Tapatalk
ben de çok istiyorum bunlara çakalım ama pek ihtimal dahilinde değil gibi:red: tolgay,oğuzhan hepsi koşup mücadele ediyo.kerim-olcay defansa yardım ediyo.bizde bu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt