Mehmet Han
Cezalı
![]()
sunun gibi kral forvet gormedik kac senedir yav
kısmetsiz adam. sakatlıkları olmasa 100 golü aşardı.
![]()
sunun gibi kral forvet gormedik kac senedir yav
Onu bilmiyorum.Kendisi su an Olympiyatlarda degilmi?
Cok begenirim ama Bruma ya da cok benziyor, ama bu daha bir manyak/teknik. Bruma varken ekstra luks olur bence.Brezilyalı sol kanat Vitinho, Galatasaray'a önerildi. (@sporcope)
Raskulnikova göre önümüzdeki sene transfer yasağı gelecekmiş. Bu yüzden iki üç transfer daha yapılacakmış bu dönem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
umut ta açıkladıMikel 3 gun once Chelsea den ayrilmayacagini soylemisti.
Ozaman Umut ta bir yere gitmez :asd22:umut ta açıkladı![]()
Mikel, Johansen gibi adamlar çok yumuşak oyuncular bizim için. Schweinsteiger kadar ekstra adam alıp Selçuk-Colman gibi yapmayacaksak gerek yok bu isimlere. Fransa'dan, Danimarka'dan, Belçika'dan filan çok genç e sağlam önliberolar bulabiliriz.
Mikel, Johansen gibi adamlar çok yumuşak oyuncular bizim için. Schweinsteiger kadar ekstra adam alıp Selçuk-Colman gibi yapmayacaksak gerek yok bu isimlere. Fransa'dan, Danimarka'dan, Belçika'dan filan çok genç e sağlam önliberolar bulabiliriz.
Deseler ki yarım sezon Tolga ile idare edeceğiz ama aralıkta sözleşmesi biten M'vila gelecek bedavaya... Kabul lan açıkla M'vila'yı yarım değil 1 sezon daha ön liberosuz oynamaya razıyım ben.
NFA_07 tarafından gönderildi.
Onu bilmiyorum.
Oldu ki çapları yetmedi kulübü ile anlaşamadılar. Vereceğimiz o bonservisi 3 yıllık sözleşmesine ekle veya imza parası ver uçarak gelir.Herkese para veren takım yarım dönem sözleşmesi kalan oyuncuyu da uygun bonservisle alsın artık.
bu adamı bilmiyor mu bu adamlar yahu , yönetime iletmek lazım.MVila aslinda bizim almamiz gereken oyuncu olabilir, 5 ay sonra serbest kaliyor. Henuz kulup bulamadi. Makul bir bonservis ucrete alinir, kendisine de Leiva ya sundugun ayni teklifi ver adam kabul eder kanimca.
Var renktas herhalde ruyamda gormedim.Öyle bir aciklama yok renkdas. Mikel su an Nijerya milli takimi ile olimpiyatlarda ve gruplardan cikti.