GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 294

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,7K
Sayfa
294/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar yetersiz, kabiliyetsiz ve beceriksiz olunca bir yönetim, 3 alternatif transfere "transfer sihirbazi" kesilirler basimiza.

Galatasaray kesinlikle yeterli transferler yapmadi. Bizde yeri olmayan bazi futbolculari kadro disi birakip, yerlerine adam alindi, hepsi bu.

Iyi alternatif transferler yapildii bu sene, ama iyi ilk 11 transferleri hala yapilmadi.

Ha bu yönetim icin bu adamlar dünya yildizidir, dogrudur. Caplarina da uygundur. Sasirmam.

Ama Galatasaray güclenmedi. Bunu da belirtelim.

Mali gücün yoktur iyi oyuncu alamazsın ama bizdeki durum bir acayip. Çok büyük paralara transferler yapıldı. Hem bonservis hem yıllık ücret konusunda bu oyuncuların ederlerinin iki katı kadar para ödedik.

Eren+Serdar+Tolga+Cavanda = 13.5 bonservis +7 milyon yıllık ücret. 20 milyon yapıyor. Bu parayla 3 Sneijder bonservisi çıkıyor. 6 Eboue alabiliyorsun. Elmander'i vs. saymıyorum. 4 Baros alınıyor. 8 Carole alabiliyorsun vs.

Hamza Hamzaoğlu’nun, Galatasaray’a da çok istediği İzlandalı forvet Sightorsson'un menaceriyle görüşmelerde önemli mesafe katedildi. Küçük pürüzlerin de giderilmesinin ardından Bursaspor, Belkalem’le birlikte bu oyuncuya da yeni sözleşme imzalatacak.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri