şu an çok iyi durumda.arasta çok iyi.ama şenol arası harcayacak,olcayı oynatacak.Sen yapma bari kardeş kim bu tolgay? adam kaç aydir 1 90 dakika oynamadı.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tolgay,oğuzhan ve adriano çok tehlikeli.
bjknin defansı kadar bomba değil bizim defans..marcelo ve neciple çıkacaklar maça.Beşiktaş'in tehdit eden topçulari Gomez Sosa Queresmaydi. Bunlarin hiç biri 11 oynamiyor zannedersem. adriano'da oynamiyor herhal. bir tehdit görünmüyor ama bizim defansta bombalar var. O işi bozuyor.
Ona bakarsan bruma 10 kat daha hazır lakin tolgay denilen adamı bu kadar övuyorsak bizimkileri göğe çıkarmak lazım.şu an çok iyi durumda.arasta çok iyi.ama şenol arası harcayacak,olcayı oynatacak.
benim övmem gerek ki kötü oynasınlar.ben ne dersem tersi çıkıyoOna bakarsan bruma 10 kat daha hazır lakin tolgay denilen adamı bu kadar övuyorsak bizimkileri göğe çıkarmak lazım.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha pardon birde ufaktan bir küfür etsen be kardeş şöyle 20 gün cezada hepimizi rahatlatırbenim övmem gerek ki kötü oynasınlar.ben ne dersem tersi çıkıyoD
William Vainqueur ismi bizimle geçiyor bazı yerlerde...
Ekşi'de william vainqueur - #62271557 - ekşi sozlukBazı yerlerde geçiyorsa ben ikna oldum hayırlı olsun diyorum.
Yarın yine Sabri 11 başlaması aklıma geldikçe keyfim kaçıyor . Arkadaş biri mideyi bozuyor biri de maç eksiği var yine Sabri oynuyor , bu sağ bek bölgesini anlayamıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evlat politikası uygulanıyor o bölgede anlamayacak bir şey yok. Taraftar saldırıp ağız burun kırmadan sabri gitmez.
Adam yüzsüz.