GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 333

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,6K
Sayfa
333/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaka ama mutlaka Niasse tarzı bir santrafor almamız lazım. Biz belliki kapanıp hızlı çıkacağız ki gol bulalım ya ada duran top. Set hücumlarımız rezalet. Bruma'ya ayak uyduracak hızlı ve alıp giden santrafor lazım.

1 adet ortasaha(ciğersiz, oyunu iki yönlü oynayabilen)
1 adet stoper(lider vasıflı, defans kurgusunu oyun içinde yapabilecek)
alınsa tadından yenmezdi. Bu nedenle Serdar transferinden şüpheliyim. Stoper almayacaklarına göre bari ortasaha alalım. Ayrıca santrafor alternatifimiz de yok. 2. bir santrafor hamlemiz yok.

TR Ligindeyiz yemişim savunmayı şu takım şu ligde yürüye yürüye şampiyon olsun diyorsanız alın abi ciğersiz bir herif ki senin ortada selçuğun sinon rahat etsin tekniğini sahaya iyi yansıtsın sen golü koklayan ayağına oturdumu kaleciyi her türlü yatıracak bir forvet alki orta saha-forvet ikilin şampiyonluğu sana getirsin fm ağzıyla konuşmayayım diyorum ama fm tarzı hangi takım iş yapsa başarılıda oluyor be kardeşim.

harcayacak 20 m euro mu var ? aldığımız adamlar serdar-eren-tolga

Ha yemişim savunmayı derken edirneden öteye geçtiğimizde o savunmayada sadece 1 değil 2-3 takviye yapılması gerekir ama bu sezon ;

1 ADET CİĞERSİZ ORTA SAHA 1 ADET 9 NUMARA

INDEX

CpxQkIUWEAU9Xdb.jpg:large

Tolga ile Eren bildigin yeteneksiz işte gördük sahada.Ilk mac diyenleri anlamiyorum.En iyi halleri bunun anca bir tık otesi olur.Bize çok daha fazlası lazimdi, hele su verilen paralara bakarsak

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BENİM BaşKomutanım JOR'dur..

Futbol_5
‏@Futbol_5
Bugün gözüme bir şey çarptı hoca Hamit ve Sabri'yi gözden çıkarmış..Hamit ısınırken geri çağırdı ısınmamasını söyledi yanlış görmedıysem..

Metin tekin denen kıl kuyruk riekerink hocamı küçük görmeye çalışıp aldığı 2 kupayı hor görmüştür , neymiş altyapı hocasıymış . Senin filozof teknik direktörün 1 kupa aldı diye her gün tiner çekiyorsunuz adam 10 küsür maçta bjk ve fb gibi ezeli rakipten kupa aldı . Utanın be karga yorumcular , sizin yerinize o yorumlara ben utanıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kupayı aldık eyvallah ama takımın hala eksiklikleri var. Ujfalusi tarzında savunmaya liderlik edecek, riske etmeyecek bir stoper lazım. Bu Chedjou'nun her maç çalımla riske girmesinden, kaleciye saçma sapan paslar atmasından bıktım. Saatli bomba adam. Ayrıca rakibi tehlikeli bölgeye geçirmeyecek Melo tipinde bir oyuncu lazım. Bugün maçta gördük, Beşiktaş istediği zaman çok rahat girdi ceza sahasına.

Stoper ve ön libero olmadan şampiyon olamayız. Example: Geçen sene de süper kupayı aldık noldu ? Sonuç 6.'lık.

Prandelli ile Avrupa performansimiz ile dalga gecenleri bu sene sl'de zevkle izleyecem...

Bu bjk'ye tecavuz ederler sl'de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt