Şükrü Erden
Baba Gündüz
Eren iyi de 1 forvet yetersiz.
Niasseyi filan kiralamamiz lazım
Niasseyi filan kiralamamiz lazım
Yerinde izledim bir çoğunu. Denayerde de pozisyon alma sıkıntısı var bize ise pozisyon alabilen ve sert stoper lazım. Denayer 5 tane chedjou eder lakin onu postayamıyacağımıza göre 1 stoper alıncaksa alacağımız stoper kesinlikle Denayer olmamalı.
Iyide senin dedigin klasa gore almamiz gereken stoper maliyetli olacak lakin o paralari Serdar Aziz e harcadik, ozaman Serdar Aziz niye alindi? Denayer gelirse kiralik+satin alma opsiyonu ile olabilirmis buyuk ihtimal.Yerinde izledim bir çoğunu. Denayerde de pozisyon alma sıkıntısı var bize ise pozisyon alabilen ve sert stoper lazım. Denayer 5 tane chedjou eder lakin onu postayamıyacağımıza göre 1 stoper alıncaksa alacağımız stoper kesinlikle Denayer olmamalı.
Dortmund - Bayern super kupa maçı var az sonra.
İlgisi olanlara duyurulur

21:30 de başlıyor da ben alman ZDF kanalında izliyorumhangi kanal kacta ?
21:30 de başlıyor da ben alman ZDF kanalında izliyorum![]()
Türkiye'de varmı yayını bilmiyorum şimdi vallahi
Evet tr saati21 30 tr saati ?
Evet tr saati
Bide döktürmeseydi 4 değil 10 gol yerdi arsenal diyorsun yani.Fellaini bugün ön liberoda döktürdü.
Defansif oynayamaz diyen renktaşlarımız da izledi mi acaba.
Bide döktürmeseydi 4 değil 10 gol yerdi arsenal diyorsun yani.
Iyide senin dedigin klasa gore almamiz gereken stoper maliyetli olacak lakin o paralari Serdar Aziz e harcadik, ozaman Serdar Aziz niye alindi? Denayer gelirse kiralik+satin alma opsiyonu ile olabilirmis buyuk ihtimal.
Iyide bugün değildi ki o maç?Hayır.
Hull City 2-1 yerine 7-1 kazanırdı.
Iyide bugün değildi ki o maç?
Leicester e mi gitti o bu arada?
Dalga geçme be. Manchester de olduğunu biliyoruz. Arsenal daki flamini ile bir an karıştırdımAston Villa.