GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 366

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,2K
Sayfa
366/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Digiturk aboneliğini yenilemeyenlerin çoğu bizim taraftar abonelikleri artırmak için Dursun Özbek gitmeli. İlk 11'e kaliteli forvet, ön libero ve stoper alınırsa aboneliğimi yenilerim, bu da imkansız.

Gokmen Ozdenak bu sene reyting icin fb sampiyon yapilacak ve 4.yildiz taktiralacak sonrada 3. Yildiz icin bjk gelecek sene sampiyon yaptiralacak. Sonrada serbest birakacaklar...

Digiturk'te satislar cok kotuymuse getirdi. Cok bos konusan biri genelde ama buna inanirim. Bakalim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

FETO iftiralarından sonra şampiyonluk bekliyorum aslında bizden,bunlar ne zaman konuşsa hep kapak olmuştur ancak Gökmen Özdenak'ın dediği ağır basıyor bende de.Bu seneki senaryo,Fenerbahçe şampiyon olur,biz de Türkiye Kupası'nı alırız yine.İşin içine Riva girmezse tabi bu.Girerse iş değişir.

bjk üçüncülük maratonuna hoş geldiniz diyelim mi yani şimdiden? :)

Biz bu ligi kazanırız bu kadroyla da bence. bjk maçı zor geçmesi normal yani. Adamlar iyi Press uyguluyor ve rakibi bozuyor. Böyle bunaltan başkada takım yok Türkiye'de. Sonuca gidemeyecekleri çok maç olacak ama gomez olmadan. Bide Avrupa maçları var. fenerin hali berbat zaten ama belli olmaz bu şikecilerin işi yani. Takım kimyası birlik beraberlik ve uyumlu olmaya başlarsa kalitemiz ve tecrübemiz ile ligi almaya yeter

Ön libero şart.Bu kadroyla da olabiliriz tabii ki de,şansımız bayağı artar adam gibi bir ön libero alınırsa.

Yalniz burada ben dahil ovdugumuz Matkap Fiko ve yonetimi adeta sicip batirdi bu yaz...

Sosa kesin gidiyormus Milan'a 7.5 m'a

Gomez geri gelmeyecek. Stopere Chelsea'nin bebe omouru mudur nedir onu aliyorsun. Bunlar sl'ye gidemeye gidemeye nasil bir seviye oldugunu unutmuslar. Sl'de buyuk takimlardan biri gelirse net +4 olur.

Keske yoneticilerimizide yabanci yapabilsek.

konuştuğum her bjkli çok pozisyona girdik,çok iyiyiiz ehühüh diyo.bilmiyolar ki chedjounun onları pozisyona soktuğunu...ortasahasız Galatasarayı yenemediler.üstelik eren ve tolganın ik maçıydı.

Burda aylarca nöbet tutuldu.Herkes umutla bekledi.Gelen oyuncuların seviyeleri çok düşük Tolga ve Eren vs.
Ulan bari ön liberoya Leiva gelsin dedik.Oda olmadı onun olmama nedenini de söyleyim Klopp felan değil.Klopp o fiyata ayrılmasına gerek yok kalsın demiştir bizimkiler de fiyat yükseltmeyince kalmıştır.
Şimdide yönetimde yeni bir vizyon düşmanı çıkmış Tolga bizi yanıltmadı biz ona yedek alcaz diyor.
Yorumu size bırakıyorum.
İDDİA EDİYORUM ŞU GALATASARAY 'A SON 15 SENE ADAM GİBİ YÖNETİLSEYDİ ŞİMDİ JUVENTUS AYARINDA OLURDUK, POGBA'LARI BİZ SATIYOR İDİK.TAKIMDA POTANSİYEL VAR VİZYON VAR AVRUPA HAVASI BAŞARI VAR.WİNNER BİR TAKIMIZ ANCAK EKONOMİYİ BATIRAN VİZYONSUZ BECERİKSİZ YÖNETİCİLER KULUBÜ MAHFETTİ.
bkz.Özhan,Adnan,M.cansun son olarak Dursun

Aralarından tek iyisi Ünal Aysal idi vizyonlu idi ancak onu da yabancı kuralı nedeniyle Mancini 'nin harcamaları nedeniyle mali olarak geriye gitti.
Ama hala kulubü zarar ettirdiğini düşünmüyorum hala onun meyvelerini yiyoruz bu kupalar Dursunun felan değil onundur.
Muslera,Sino,Bruma,Selçuk varsa onun sayesindedir.Bu adamlar oldukça kupa geliyor.
Daha dün 2 penaltı kurtarıp kupayı aldı Muslera.

konuştuğum her bjkli çok pozisyona girdik,çok iyiyiiz ehühüh diyo.bilmiyolar ki chedjounun onları pozisyona soktuğunu...ortasahasız Galatasarayı yenemediler.üstelik eren ve tolganın ik maçıydı.

Biz de kötüydük,Bjk de kötüydü.Ezdik falan lafları saçmalıktan başka bir şey değil.Bjk bizden daha organizeydi ki,oturmuş kadrolarını düşünürsek bu da normal.Chedjou'nun hatalarıyla birkaç pozisyon buldular ama değerlendiremediler.Akabinde güzel bir duran topla golü bulduk,Chedjou da kendi kalesine attı.Geri kalan 10 dakika da orta saha mücadelesi gibi geçti.Penaltılarda da her şey ortada zaten,kupayı sonuna kadar hak ettik.Chedjou keşke kendi kalesine atmasaydı da 0-1 yenseydik ama olan oldu,öyle veya böyle kupa sayımızı 1 daha arttırmış olduk,hem de bu kötü geçen lig sezonunun ardında.

Yeri degil ama yazayim. Barcelona-Sevilla super kupa maci oynaniyor su anda. Ilk yari bitti , skor 0-0 .. Ben Sevilla yi cok begendim, adamlar muthis. Arda oynuyor ama rezalet.. Bu oyununa devam ederse surekli yedek kalir ve en kisa zamanda Satarlar..

Yeri degil ama yazayim. Barcelona-Sevilla super kupa maci oynaniyor su anda. Ilk yari bitti , skor 0-0 .. Ben Sevilla yi cok begendim, adamlar muthis. Arda oynuyor ama rezalet.. Bu oyununa devam ederse surekli yedek kalir ve en kisa zamanda Satarlar..
Hangi kanal

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda aylarca nöbet tutuldu.Herkes umutla bekledi.Gelen oyuncuların seviyeleri çok düşük Tolga ve Eren vs.
Ulan bari ön liberoya Leiva gelsin dedik.Oda olmadı onun olmama nedenini de söyleyim Klopp felan değil.Klopp o fiyata ayrılmasına gerek yok kalsın demiştir bizimkiler de fiyat yükseltmeyince kalmıştır.
Şimdide yönetimde yeni bir vizyon düşmanı çıkmış Tolga bizi yanıltmadı biz ona yedek alcaz diyor.
Yorumu size bırakıyorum.
İDDİA EDİYORUM ŞU GALATASARAY 'A SON 15 SENE ADAM GİBİ YÖNETİLSEYDİ ŞİMDİ JUVENTUS AYARINDA OLURDUK, POGBA'LARI BİZ SATIYOR İDİK.TAKIMDA POTANSİYEL VAR VİZYON VAR AVRUPA HAVASI BAŞARI VAR.WİNNER BİR TAKIMIZ ANCAK EKONOMİYİ BATIRAN VİZYONSUZ BECERİKSİZ YÖNETİCİLER KULUBÜ MAHFETTİ.
bkz.Özhan,Adnan,M.cansun son olarak Dursun

Aralarından tek iyisi Ünal Aysal idi vizyonlu idi ancak onu da yabancı kuralı nedeniyle Mancini 'nin harcamaları nedeniyle mali olarak geriye gitti.
Ama hala kulubü zarar ettirdiğini düşünmüyorum hala onun meyvelerini yiyoruz bu kupalar Dursunun felan değil onundur.
Muslera,Sino,Bruma,Selçuk varsa onun sayesindedir.Bu adamlar oldukça kupa geliyor.
Daha dün 2 penaltı kurtarıp kupayı aldı Muslera.
Aysal dahil bütün yöneticiler rezilldir. Aysal tamam dediğiniz gibi futbolcu satın alma konusunda büyük düşündü de işi omu bir yöneticinin yahu? Avrupada gülerler adama bu tarz amatörlük yöneticilere.
Sadece aysal değil yani tüm yöneticiler için geçerli bu durum Türkiye'de. Zaten mali durumuz ve başarısız olduğumuz ülkece en büyük sebebi budur.
Futbol sektöründe alakasız isimli başarılı iş adamları getiriyorsun sonra niye bu duruma düştüm diye sorguluyorsun millet olarak.

Çaykur Rizespor, Galatasaray'ın sezon başında Antalyaspor'dan aldığı Emrah Başsan ile kiralık olarak anlaştı.

dogru mu bilemiyorum

Bugun kim dedi unuttum ama Galatasaray bu kupalari alirken hep kotu durumdaydi falan dedi. Acaba iyi bir Galatasaray neler yapar falan dedi

Sanirim Gokmen Ozdenak'ti. Emin degilim ama harbi iyi yonetilsek , bizide ittiren zengin is adamlari olsa ulkenin Bayern'i oluruz hemde acik ara... Gerci oyle sayilabiliriz su halimizle

20 kupa fark atmisiz

Iyi oldugumuzda zaten illa Avrupa'da iyi isler yapiyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt