MUHAMMET YEŞİLYURT - Futbolcu Bilgileri TFF burda hala bizim oyuncumuz.muhtemelen sözleşmesini uzatıp kiraladılar.kapa bildirseler bari...
tam ben yazcaktimBoyu kisa diye kimse istemez.
Melih Gökçek ahaberde Feneri savunuyor, Feneri ele geçirmek için şike yapıldı diyor.
Bu adam Ankaraspor ve Ankaragücü ile yaptığı pislikten sonra türk futboldan uzak durması lazım
Ayagi temiz tempolu bi adam kesiciligide fena degil de bi sikintisi var o gun izlerken olemiydi bilmiyorum biraz izledim benimde dikkatimi çekti iyi oynuyodu ama bi kac kere kritik yerde top kaybi yapti o ara donk geldi aklima biraz dalgin gibi ailevi problemimi var sevgilisinden mi ayrildi bilemiyorumRenato Neto - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
bu eleman nasıl la çerez gibi gol atmış belçika liginde önlibero![]()
Galatasaray Emrah Başsan'ı da kiraladı..Josue'ye yapılan kiralık teklif kabul edildi..Bu hafta içi hızlı geçecek gibi..
hudson,vitinhoSerhgen hiçmi isim yok be abicim ?
hudson,vitinho
Çok efsane bir kadroydu o kadrodan giden oyuncuların biçbirinin yeri dolmadı muslera gitse onunda yeri dolmayacakistenirse Ujfa da Melo da bulunur.
Ama Ulu Johan gibisi bulunmaz. çok çok zor.
Çok efsane bir kadroydu o kadrodan giden oyuncuların biçbirinin yeri dolmadı muslera gitse onunda yeri dolmayacak
Tabi o da aynı şekilde. Selçuk da derdim ama vadesi doldu onunWesleyin de yeri dolmaz Puki. Böyle bir adam var elimizde fakat ne yazık ki oynatamıyoruz.