GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 373

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,2K
Sayfa
373/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben nouri'yi isterim aslında ama sneijder 'in mentörlük yapacağı bir amc güzel olurdu.1-2 m 'a alıp birkaç sene içerisinde çift haneli rakamlara satılabilir , bence artık bu işlere girmeliyiz.

Tolga transferinde sanırım bu riski aldık; daha garanti, bilindik, ne oynayacağı belli olan birini transfer etmek lazım sanki

beheeyyt.aradigimiz katil ruhlu zenci...

Cp4kQjOXYAEHPSp.jpg:large

Hoca sol ayaklı oyun kurabilen top tutabilen bi orta saha istiyo anlaşılan johansen josue holzshauser 3 ü de öyle josue biraz daha yumuşak diğer ikisi tam btb..
Orta sahada sadece selçuk Tolga hamit var dzemaili giderse yani 2 pozisyon için 3 adam ki biri hamit.. Wes de sakatlanır ceza alırsa 3 pozisyon için 3 adam kalır.. Yani mutlaka en az iki orta saha lazım ikisi de btb de olabilir biri btb diğeri dos olur ama mutlaka iki orta saha lazım...

Dursun Özbek: "Bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Şartlara göre değerlendireceğiz."

Doktor bu ne? Denayer gelmesin arkadas , alın takıma ön libero . Bunlar denayer'i alıp kapatacaklar , ne denayer'di hay Allah ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun Özbek: "Bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Şartlara göre değerlendireceğiz."

Doktor bu ne? Denayer gelmesin arkadas , alın takıma ön libero . Bunlar denayer'i alıp kapatacaklar , ne denayer'di hay Allah ya

bencede denayer gereksiz stoper alınacaksa hava toplarına hakim soğukkanlı oyun kurabilen sol ayaklı bi stoper alınmalı ama ondan önce mutlaka önlibero alınmalı

Sadece lig ve kupa icin stoper gereksiz ya. Tamam stoperlerimiz müthis degil ama ligde idare ederler.

Daha ciddi eksiklerimiz var. Orta saha ve forvet alinmadan bana "transfer yaptik" demesinler.

Iddiali konusuyorum, bu bölgelere 2 saglam futbolcu alinmazsa, sonuc hüsran olacaktir.

trabzon napoli'den kaddouri ile ranger'ın sağ beki tavernier'i almak üzere.

tavernier gecen sene ranger'ta 10 gol 16 asist yapmıs :)

adamlar şaka maka ii takım kurdu.

üşenmedim dün ligteki bütün takımların mevcut kadrolarına baktım

biz haric her takımın en az 2 forveti var genelinde 3

forvette tek oyuncusu bulunan bir tek biziz,bravo pes valla

trabzon napoli'den kaddouri ile ranger'ın sağ beki tavernier'i almak üzere.

tavernier gecen sene ranger'ta 10 gol 16 asist yapmıs :)

adamlar şaka maka ii takım kurdu.

Ya kardeşim , ligine bak ligine . Bu ibanez miydi bu da 30 gol asist yapmıştı , gördük Bursa maçında. Müthiş ortasını falan göremedim. Ranger nedir ilk defa duyuyorum . Zamanında stancu 19 gol küsürle 5 milyona aldık, teneke ile yolladık. O Ligler ile buralar çok farklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt