GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 382

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,3K
Sayfa
382/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren'e göre yönetim beklenti olmasın diye forvet arıyoruz demiyormuş ama bir sürpriz olabilirmiş, isim söylemiyorlarmış ama maliyeti uygun biri olabilirmiş. Tolga'nın da ne vereceğini tam bilmediklerinden ön libero da alacaklarmış. İnşallah şu Eren ile Tolga'yı oynatmayacak 2 kişi alırlar , maliyeti ne olursa olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

denayer gelse bile onu transferden saymaya gerek yok sonucta kiralık gelecek tonla bonservis girmeyecek

isterlerse forvette alabilirler tabi istermi hırsızlar

"Savunmayı ileri çıkaramıyorum, çünkü hızlı bir stoperimiz yok. Hakan Balta ve Chedjou ağır oyuncular. Serdar Aziz ve Semih Kaya ise sakatlık yüzünden istediğim seviyeye gelemedi. Bu yüzden Jason'u yeniden kiralayabilirsek, onun savunmaya dönmesi ile takımı daha ileri çıkarabileceğim"

Evren'e göre yönetim beklenti olmasın diye forvet arıyoruz demiyormuş ama bir sürpriz olabilirmiş, isim söylemiyorlarmış ama maliyeti uygun biri olabilirmiş. Tolga'nın da ne vereceğini tam bilmediklerinden ön libero da alacaklarmış. İnşallah şu Eren ile Tolga'yı oynatmayacak 2 kişi alırlar , maliyeti ne olursa olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biride demiyor ki Selcuk beklenen performansi veremiyor. Ne yapiyor lan bu yerli oyuncular. Para falan mi yediriyor medyaya. Ingiltere bile yerli sevici oldugu halde Rooney'nin icinden geciyorlar kotu oynadigi zaman bizim medyada Selcuk gibilerine Ronaldinho muamelesi yapiyor...

Biride demiyor ki Selcuk beklenen performansi veremiyor. Ne yapiyor lan bu yerli oyuncular. Para falan mi yediriyor medyaya. Ingiltere bile yerli sevici oldugu halde Rooney'nin icinden geciyorlar kotu oynadigi zaman bizim medyada Selcuk gibilerine Ronaldinho muamelesi yapiyor...
Kaptan bonusu resmen ya. Başka hiç bir açıklaması olamaz

Vay be bizi yıllar evvel ağlamaktan öldüren o filmin yapımcısı demek sendin ha reyis? Osman SEDEN kızın galatasaraylı olmasından anlamalıydık zaten

oEYY8o.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt