GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 404

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,7K
Sayfa
404/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de "Nazifoglu´na sorun" diye hashtag acmislar. Ulan dogrulari söylesek, sorsak, okuyacaksiniz sanki karaktersizler.

Gercek bir taraftari karsisina oturtun (yalaka, ezik olmayan), bakin bakalim cevap verebiliyor mu.

Mal mal konusacak, siritacak, deli edecek bizi.

Riek hocam efsane vallah. Keske yönetim su adamin isteklerini sorgusuz kusulsuz yerine getirebilecek beceriye sahip olsa.

"Tolga ve Hamit'i kulübede alternatif olarak düşünen Riekerink, Donk'un satılmasını istiyor. (Lig TV)"

Riek hocam efsane vallah. Keske yönetim su adamin isteklerini sorgusuz kusulsuz yerine getirebilecek beceriye sahip olsa.

"Tolga ve Hamit'i kulübede alternatif olarak düşünen Riekerink, Donk'un satılmasını istiyor. (Lig TV)"
Selçuk'u gönderelim yerine zımba gibi bir oyuncu alalım dediği gün formasını alacağım Riekerking reisin.

Selçuk'u gönderelim yerine zımba gibi bir oyuncu alalım dediği gün formasını alacağım Riekerking reisin.

Ben de Selcuku cok yetersiz buluyorum ama o is biraz yas. Bizimkiler daha ön libero alamiyor Selcuk'un yerine Selcuk dan daha iyisini alabileceklerini bile sanmiyorum, ki cita yüksek degil Selcuk'un performansini göz önünde bulundurursak. Hala ilk 2 senesinin ekmegini yiyor. Arada bir kac önemli gol atti mi da göz boyamaya devam ediyor.

Ama bir orta saha oyuncusuna karsi olan beklentilerimizi cok minimum seviyede yerine getiriyor. Hayalet diyorum ben ona artik.

Bi de "Nazifoglu´na sorun" diye hashtag acmislar. Ulan dogrulari söylesek, sorsak, okuyacaksiniz sanki karaktersizler.

Gercek bir taraftari karsisina oturtun (yalaka, ezik olmayan), bakin bakalim cevap verebiliyor mu.

Mal mal konusacak, siritacak, deli edecek bizi.

Aynen seçip seçip en saçmasını soruyorlar , bir iki tanede klişe soru bulurlarsa transferle ilgili olacak mı falan diye onu sorar. Erkeksen taraftarın edepli dille yazdığı eleştirileri de oku ama yok olur mu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cp60NXQWEAAgUEP.jpg
oy kurban olayım sana oy xess xavaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt