GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 410

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,7K
Sayfa
410/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu: "Fatih Altaylı toptan anlamaz, topu görse karakola götürür. Onun fikirlerine önem vermem."

Denayer gelmesin zaten gerekli olan orta saha ve forvetti ama bunlar bir doğru karar verirken diğer bir yanlış doğuruyor . Ofansif orta sahaymış, önce ön liberonu al sonra ofansif al . Neyse .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimi alacaklarsa alsınlar ama umarım son 2 güne bırakmazlar, mazallah lisansı fakslamayı, mail atmayı her ne zıkkımsa beceremeyebilirler.

Levent Nazifoğlu: "Taraftarımız, yıldız futbolcu transferi beklemesin. Galatasaray'ın gelecek 5 yılını oluşturmaya çalışıyoruz."
Levent Nazifoğlu: "Transfer görüşmelerini ben takip ediyorum. Gecikme varsa benim ve Mehmet Özbek’in kabahati."
Senden yıldız oyuncu bekleyen mi vardı aptal. Hocanın isteği doğrultusunda eksik yerlere makul adamlar almanız yeterliydi. Siz naptınız gittiniz saçma sapan adamlara milyonları bağladınız.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Çocuklar Riekerink’i seviyor. Seviyorlar diye buna karşı mı çıkalım? Futbolcu, teknik direktör seçimine karışamaz!"

dick kafalı. pardon gt kafalı.

Gs'nin gelecek 5 yılını eren-tolga-serdar gibi adamlar ile mi kurtaracan?

s.olun gidin bu kulüpten. yeter ulan yeterrr.

eren gecen senenin devre arasında gündeme geldiginde;

bu adam umut bulut'tan fazlasını veremez demistim. eren'i şu an yetersiz bulanlardan değilim.

anadolu takımları ile Gs bir değil. bunu bir türlü idrak edemiyorlar.

bu sene sinir stres dolu bir yıl bizleri bekliyor. inş. dursun ve ekibi s. olur giderde yerine futboldan anlayan yönetim gelir.

Bu yazdigini ben yillardir söylüyorum burada. Bunun en güzel örnekleri her zaman Donk ve Tarik dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt