Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
dos zaten alınacakYa ön libero yok takımda , alternatifi bırak. Şaka gibi Tolga ön libero olamaz , bakın görün .
Sent from my iPhone using Tapatalk
dos zaten alınacakYa ön libero yok takımda , alternatifi bırak. Şaka gibi Tolga ön libero olamaz , bakın görün .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stoper için öyleymiş rikeye attı topu denayeri al efso ol riekene diyor bu dick kafalı?
kapattık mı transferi?
Sende stada taraftar beklemeLevent Nazifoğlu: "Taraftarımız, yıldız futbolcu transferi beklemesin. Galatasaray'ın gelecek 5 yılını oluşturmaya çalışıyoruz."
Levent Nazifoğlu: "Transfer görüşmelerini ben takip ediyorum. Gecikme varsa benim ve Mehmet Özbek’in kabahati."
Subliminal Mesaj var.6 saat konuşulacak bir durum yok.
6 saniyede çözülebilecek bir problem mevcut; şöyleki,
6 numara yırtıcı bir DOS lazım(zenci tercihen)
6 tane low level bile olmayan futbolcu müsveddelerini takımdan sepetlemek
+Denayer.
Senden yıldız oyuncu bekleyen mi vardı aptal. Hocanın isteği doğrultusunda eksik yerlere makul adamlar almanız yeterliydi. Siz naptınız gittiniz saçma sapan adamlara milyonları bağladınız.Levent Nazifoğlu: "Taraftarımız, yıldız futbolcu transferi beklemesin. Galatasaray'ın gelecek 5 yılını oluşturmaya çalışıyoruz."
Levent Nazifoğlu: "Transfer görüşmelerini ben takip ediyorum. Gecikme varsa benim ve Mehmet Özbek’in kabahati."
Levent Nazifoğlu: "Fatih Altaylı toptan anlamaz, topu görse karakola götürür. Onun fikirlerine önem vermem."
eren gecen senenin devre arasında gündeme geldiginde;
bu adam umut bulut'tan fazlasını veremez demistim. eren'i şu an yetersiz bulanlardan değilim.
anadolu takımları ile Gs bir değil. bunu bir türlü idrak edemiyorlar.
bu sene sinir stres dolu bir yıl bizleri bekliyor. inş. dursun ve ekibi s. olur giderde yerine futboldan anlayan yönetim gelir.
Levent Nazifoğlu: "Fatih Altaylı toptan anlamaz, topu görse karakola götürür. Onun fikirlerine önem vermem."