Mehmet Han
Cezalı
Vitinho zenco dos scout transferi+denayer gelirse miss gibi oluruefa hoplatır bizi
![]()
![]()
aminu vitinho'yu hoplatır hocam

Vitinho zenco dos scout transferi+denayer gelirse miss gibi oluruefa hoplatır bizi
![]()
![]()

Bi savaşçı bi de güney amerikalı teknik ama aynı zamanda orta sahada dirençli olabilecek biri gelsin mesela beşiktaştaki tolgayı bu yönden beğeniyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aminu vitinho'yu hoplatır hocam![]()
sona yaklaşmışlar baksana alsınlarda görelim o vakit 
Gerçekten iyi topçu ve sağ kanatta alternatif lazım ama şuan tarz olarak josue tarzında bi genç bence bize daha yararlı olur josue demiyorum o tarz diyorum orta sahanın ortası 10 numara ve sağ kanat oynayabilecek teknik bi oyuncu bulunabilir hem de ucuza aminunun treni geçti bize bu saatten sonra iyi kitlerler onuaminu hem teknik hem savascı kanat. önliberoda bile katkı sağlar
garantisini veriyom. 5'e al 2 sene sonra 30'a sat.
bu sezon büyük patlama yapacak.
Gerçekten iyi topçu ve sağ kanatta alternatif lazım ama şuan tarz olarak josue tarzında bi genç bence bize daha yararlı olur josue demiyorum o tarz diyorum orta sahanın ortası 10 numara ve sağ kanat oynayabilecek teknik bi oyuncu bulunabilir hem de ucuza aminunun treni geçti bize bu saatten sonra iyi kitlerler onu

porto abubakar ı nıye bjkye kıralıyor? gecen sene gayet ıyı oynamıs ıyı gol atmıs
Abi özellikle josue değil o tarz dedim yaabi ne josue'si yaw.
aminu'yu tanımıyorsunuz ki
bu arada josue'ye lafım yok. katkı sağlar ama aminu atletik yapı olarak josue'yi katlar.
Abi özellikle josue değil o tarz dedim ya![]()
Tamam koyar dahayırlısı artık. josue'ye yok demem ama keşke aminu gelse.
aminu-bruma bu ligin......
Podolski Sinan Bruma varken Aminu - Bruma yaparsak çok büyük lüks olmaz mı?Tamam koyar daPodolski Sinan Bruma varken Aminu - Bruma yaparsak çok büyük lüks olmaz mı?
Arkadaşlar esas sıkıntı dos iken niye kanat tartışması yapıyorsunuz ?
Podolski sakatlandı ama 2-3 hafta Sinan da gelişmeye açık aminuya 5 verilceğine orta sahaya iki oyuncu alınırdıpodolski sakatlandı. sinan mac icinde yok, tt arena'da evet çoşar ama deplasmanda 1 kisi eksik oynatma ihtimali yüksek.
+eren'in vasatı aşamayabilir.
bence lüks mü olur yoksa nokta atış mı olur bir daha düşün can kardesim.
nazif ofansif bir arkadas gelecek dedi ya.
bizde aminu mu josue mi die tartısıyoz.
Sinan bruma gayet iş görür ama selçuk tolga pert maalesef.