Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga gelipte Leiva alinmaz ise yönetimin agizina edecek hale gelirim valla yeminle elim ayagim titremeye basladi ULAN

Bunlar leivayi alamayacaklar hic kendinizi umutlandirmayin. Bir sag bek aliriz belki bir de denayeri kiralariz. Transferi kapatiriz adim gibi eminim

Tolga-Cigerci-Cimboma-cok-yakin-3047.jpg

Hayirli olsun, tolga fit oldugunda cok katki saglayacaktir.

Yabanci sinirinin neredeyse tamamen kalktigi bir ortamda hala yerli oyuncularin pesinde kosuyoruz. Onun bunun cocuklari iyice icine etti kulübün.

Ligi 6.bitirmis gol yeme rekoru kirmis takimin yaptigi su transferlere bak.

Emrah Bassan
Serdar Aziz
Eren Derdiyok
Tolga Cigerci

Ulan yabanci siniri kalkti artik yerlilere fahis fiyat ödemek zorunda degiliz diye seviniyorduk ama bu serefsizler hala ayni kafada devam ediyor. Türk futbolu bitmis abi, hic bir sekilde de düzelmez. Bes para etmeyecek adamlara milyonlari savuruyoruz.

Yabanci sinirinin neredeyse tamamen kalktigi bir ortamda hala yerli oyuncularin pesinde kosuyoruz. Onun bunun cocuklari iyice icine etti kulübün.

Ligi 6.bitirmis gol yeme rekoru kirmis takimin yaptigi su transferlere bak.

Emrah Bassan
Serdar Aziz
Eren Derdiyok
Tolga Cigerci

Ulan yabanci siniri kalkti artik yerlilere fahis fiyat ödemek zorunda degiliz diye seviniyorduk ama bu serefsizler hala ayni kafada devam ediyor. Türk futbolu bitmis abi, hic bir sekilde de düzelmez. Bes para etmeyecek adamlara milyonlari savuruyoruz.

Bu isimlerin arasinda bizzat riekerink'in istedigi 1 topcu bile yok

Bundan 100% eminim

Birhan ve Gokay,Tolga'ya bin basar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva da hayırlı olsun.
Stoper transferi çok daha önemli aslında. Keşke chedjou yu Marseille satıp lider gerçek usta stoper alsak

Bu isimlerin arasinda bizzat riekerink'in istedigi 1 topcu bile yok

Bundan 100% eminim

iyide sistem öle değil artık.riekrink şu mevkilere şu özellikli adam istiyorum diyor scout lar ellerindeki portföyden oyuncuları öneriyorlar sonra riekerink ve yönetim ortak karar veriyor.öyle şu adamı istiyorum devri geçti artık nerdeyse her klüpte.niye t.d gidiyor adam bu8rda kalıyor yeni gelen de istemiyor sonra.ontivero ve bilumum mancinini aldırdığı çöpler nerde mesela şu anda.

Tolga copunu Vidal falan olarak goruyosun sanirim ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen Birhan'ı, Gökay'ı falan Vidal olarak görüyorsun sanırım. Tolga en azından standartı belli olan bir topçu.

Birhan'ı, Gökay'ı kaç defa izledin de ahkam kesiyorsun?

Konuşulan rakamlar komisyoncu Dursun'un payını çıktıkta sonra bile çok fazla.

Kulup battı beyler artık boykot edip bu rezillere para kazandırmayın gene yıllık 2 3 milyon verirler

Tolga iyi transfer itin seyine sokmanin anlami yok sirf turk diye. Ancak burada elestirilmesi gerekilen sey verilen maaslar ve bonservis bedelleri. Ben bu tarz transferlere karsi degilim. 18 kisilik kadron kuvvetli olacak sadece 11 ile olmaz.

DMC+Debuchy+Denayer bizi sampiyon yapar cok net

Tolga'nın gelmesiyle Dzemaili veya Donk bir şekilde elden çıkarılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt