GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 433

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645K
Sayfa
433/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------Muslera
Cavanda-serdar-hakan-carole
---------------------tolga------------------
----------josue--------------sneijder
Poldi(sinan)---eren-----bruma

Yedigimizden fazlasini atarmiyiz sizce boyle ?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi bir stoper almamız lazım anca yoksa Tolga veya Josue'nin yedeğe çekilmesi ve bir önlibero lazım

Son 2-3 yıldır istisnasız yapılan her transfere,oo yedek klubesi için iyi transfer diyoruz.Bu işte bir terslik yok mu ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolgayı yavaş yavaş hazmettirecekler önlibero diye sanki. adam yıllık 2miyon euro alıyor evet daha evvel yedek oyunculara dunyalar dağıtıldı ama bukez durum farklı gibi

Josue'yi hem 8 numara hem 10 numara hem kanatlar olarak kullanacağımızı bilmeyen cahillerle program yapıyorlar işte.

Josue kenarda çok iyi bir alternatif olacaktır. Josue, Ön libero, Santrafor çok iyi olur.

Kulübe: Cenk, Cavanda, Serdar, Tolga, Josue, Sinan, Eren olsa mükemmel olmaz mı?

Valla göze hoş geliyor ama zor Ömer bu dediğin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Josue'ye laf atanlar Sneijder sakatlanınca çıkar kendileri oynar artık.Forvete gerek yok.Acil olarak temaslı oynayan bir adam alınması lazım orta sahaya.Rakip akın yaparken adamlara yapışacak pire gibi birisi lazım.Umutla falan 70 gol attı nerdeyse bu takım.30 gol altı yersek şampiyon oluruz.Şayet yarışın içinde olursak devre arası bir orta saha daha bizi şampiyon yapar zaten.Bu takımın orta saha sorunu çözüldü mü diğer sorunları da yüzde 80-90 çözülür.Hepsi orta saha kaynaklı sorunlarımızın

Dediğine katılıyorum renktaş en az Medel&Sandro&Mbia gibi bir önlibero almalıyız devre arasında duruma göre iyi bir stoper gelir Chedjou yerine o zaman şampiyonuz sayılır

selcukun dokunulmazligi oldugu icin krali gelse gene selcuk oynar, ve bu demek ki selcukun yaninda oynayan adam selcuk icin de mücadele edecek bizde suan öyle bir oyuncu yok

Ben çoğunun aksine, Levent Nazifoğlunun konuşmalarını beğendim. Özellikle Umut,Olcan ve Tarık konusunda güzel konuştu. Yönetim içinde adam akıllı konuşabilen tek kişi sanırım.
Transferlerden Serdar Aziz konusunda çok umutlu değilim ama inşallah iyi olur. Eren'in başarılı olacağını düşünüyorum. Tolga konusunda ise herkes çok önyargılı davranıyor. İlk defa Konya' da stadyumda izledim. Gerçekten çok koşuyor ve hareketli oynuyor. Tam kesici bir ön libero gibi durmuyor ama birkaç maç izlemek lazım. Stoperde hala sıkıntımız var, ayağı yere en sağlam basan stoperimiz Hakan Balta. İnşallah Serdar uyum sağlarda beraber oynarlar. Bruma ve Carole maçta çok iyilerdi.
Sezon başlıyor en azından kendi adıma bu sene umutluyum, rakiplerin durumu bizden daha kötü. Bruma, Carole, Sinan ve tabiki Sneijder gibi heyecanlandıran oyuncularımız var. Eren ve Cavandayı da merak ediyorum. İnşallah başarılı bir sezon olur bizim için. Riekerink' i de unutmayalım kadro ve oyuncu seçimleriyle şimdiden baya kredi kazandı. Birkaç puan kaybında desteği kesmemek lazım.

Josue çok olumlu bir transfer. Sinan her ne kadar beğenilse de ilk 11 seviyesinde değil zorluk seviyesi yüksek maçlarda görüyoruz. Josue gerektiğinde kanatlarda on numarada ve box to box bile oynar. Su aşamada elimizde sayıca bu kadar stoper varken bir stoper daha gereksiz. Josue geldiğine göre podolski forvet de oynayabilir, eren de var. Bence bir ön libero alınırsa iyi bir kadromuz olur. Su an Türkiyede en beğenilen teknik direktör Şenol güneş eren ve serdari keşke alsaydik diyorsa biraz saygı duyalim bu futbolculara hemen ezmeyelim

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla göze hoş geliyor ama zor Ömer bu dediğin .

Zor değil be hocam. Niasse ve bir genç dinamik ön libero. Niasse opsiyonlu kiralık.

Muslera-Linnes-Chedjou(Hakan)-Serdar-Carole-Ön libero-Selçuk-Sneijder-Bruma-Podolski-Niasse

Yedek: Cenk-Cavanda-Hakan-Tolga-Josue-Sinan-Eren

Bence hem genç ve dinamik hem de ayağı kaliteli ve alternatifli takım oluruz. 2 transfer kaldı şunu kurmak için.

Kulübeye alternatif deniyor da daha 11'i tamamlayamadık biz. Selçuk ya da Tolga'yı kesecek birini bulursun sonra o kesilen oyuncu alternatif olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt