Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga cok iyi oldu selcuk la beraber rekabet olucaktir

Leiva
Josue
Debuchy de gelirse idare ederiz bu seneyi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu ben o cikan rakamlara inanmiyorum. Bunu cidden Dursun fln da yapamaz. FFP varken 3 milyon + 2 milyon yillik nedir arkadas? Resmen menajer kazigi, komisyon buna denir aslinda, Ontivero transferine degil.

Tolga cok iyi oldu selcuk la beraber rekabet olucaktir

Leiva
Josue
Debuchy de gelirse idare ederiz bu seneyi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligde tek kulvarda mücadele edecek bir takımız ne idare etmesi açık ara kadro derinliği ve yetenek bakımından ligin en iyi kadrosu bizde olacak sadece stoper bölgesinde eksik kalır o da bu lig de orta sahayı geçebilen takım olamayacağı için pek sıkıntı olmaz ama leiva + josue şart >>> dzemalli de gönder gitsin :gsbayrak:

shwein almanyaya donecekmis

valencia'da dunyanin en iyi sagbeklerinden biri benim gozumde

nah gelir 4 5 milyona

Leiva falan gelmeyecek falan diyoruz da dursuna ragmen icimizde bir umut var ya ulan :asd:

Lucas Leiva transferi resmen sezonun kaderini belirleyecek bir transfer. Alinirsa sampiyonluga oynariz, alinmaz ise abartisiz umutlari kesmek gerekir.
Bunu yönetim de biliyordur ve bu sartlarda sadece Tolga'yi almak onlar bile yapamaz.

Yaparsa küfür etmek sart oglu sart arkadas, normalde cözüm bu da degil ama bu kerelik ederiz.

Leiva alınsa bile bizim kaderimiz futbolcular ve td arasındaki ilişki belirleyici olacak kadro dışı bıraktığı adamları yollayamazsak yıpratırlar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga Cigerci, JPK,Ozan tufan ben bu adamlari fm de bile yabanci siniri oldugu icin mecburiyetten aliyordum. Yabanci siniri kalkmisken bu adamlara 3 milyon euro veriyorsan birak kulubu bakkal yonetemezsin. 500 bin euroya 700 bin euroya alirsan bu gurbetcileri o zaman kimse sesini cikaramaz. Zararı olmaz en azindan bir sekilde elinden cikarirsin. Herthada en fazla 500 bin euro alan adami birak 2 milyonu 1 milyon euro verirsen net gerizekalisin ya da komisyoncu. 3 milyon euro'ya ligue 1-2 den 1 orta saha 1 de forvet alirsin tas gibi oynarlar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Leiva transferi insallah yarin olumlu sonuclanir yoksa alternatif isimlere yonelcegiz diyordu Nazifoglu.

bu adamı aldıysak eğer transferi kapattık leiva filan gelmez daha bu saaten sonra.

Geçen yıl ligi 6 bitiren takıma serdar aziz tolga ciğerci emrah başsan eren derdiyok bursa kasımpaşa ayarında transferler yaptık inanılır gibi değil en son rahmetli döneminde böyle saçma sapan adamlara para saçılıyordu paramız yok deyipte...

7000 kombine satılmış ciğerciden sonra 5000 iade edilir herhalde kalanı ultraslana çekilen bedava peşkeştir.

Biri de basin toplantisinda Tolga Leiva'nin alternatifi mi diye soru sormuyor arkadas ne beyinsiz gazeteciler ile dolu bu ülke?!

Bomba'yi birakiyorum beyler:

EURO 2016 sonrasi Demirören yine yabanci sinirlamasini getirecek 6ya fln ve Dursun bunun duyumunu aldi.

Takimdaki çöplerden kurtulalim ve Leivayi alalim transfer dönemini iyi bir şekilde kapatalım

tolga o da işte alper bence daha kimseyi alacakları yok bu yüzsüz beceriksizlerin...
Ben onu dusunmuyorum (ummuyorum daha dogrusu), cunku o zaman Leiva transferi icin pazartesiye kadar bekleyecegiz demezdi diyor benim mantigim :D

Kesinlikle oraya kaliteli bir yabanci sart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt