bence bunlar yalan dolan yine kandıracaklar Galatasaraylıları , ama sağlam bir ön libero transfer ederler ve takımda ahengini yakalarsa yönetime iade-i itibar da yapmak gerekir.
60 tane gol yemişiz ota boka harcayacağına ilk alacağın adam lass gibi lucas gibi adam olucaktı ilk onu alacaktın biz en önemli transferi en sona bıraktık
Biraz haksızlık yapıyoruz gibi. Son olaylardan sonra Beşiktaş çok sıkıntı yaşadı. Sosa ve Gomez sırf bu nedenle gelmedi. İsmi geçen oyuncuları hemen ikna edip getirmek özellikle Avrupa'da olmadığımız bu sezon için baya zor. Tahminim Fenerbahçe geç kalsaydı onlarda Skrtel ve Wiel'i alamayabilirdi. Transferde genellikle yolu Türkiye'den geçmiş ya da Türk oyuncuların tercih edilme sebebi bu olabilir. Maliyet konusuna gelince onu her türlü tartışabiliriz. Diarra olacak gibi görünüyor inşallah transfer olumlu sonuçlanır ve en önemli eksiğimiz giderilir.
İlginç konulardan biri de şu ki herifler diarrayı almaya gidiyo (görünen o yani belli olmaz) forumda Mvilla isterük diyosunuz abi bi sakin ya![]()
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen de yanlış hatırlamıyosam her transferden sonra transferi kapattık hayal kurmayın falan yazdın totem mi yapıyosun anlamadım
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diarra için Chedjou'yu verip Denayer'i kiralama gibi bir plan olabilir
Yav harcanan bonservis ve maaşlara baksana 2 tane üst düzey forvet ve libero alabilirdik birazda o yüzden yazdım ilk alınması gerekiyor diye en önemli eksiğimizi şimdi 1-2 m euro için almıyorlar belkide
Dursun Özbek 2-3 futbolcu daha transfer edecegiz dediyse, Josue + DOS, olursa da forvet alacagiz herhalde ki öyle olmak zorunda.
Bakin Podolski sakatlandi iste. Kaldi bi Eren Derdiyok ve bize ne verecegi de belli degil. Böyle yola cikilmaz. Kaldi ki Podolski forvet degil.
Josue, Diarra ve iyi bir forvet alirsa bu Baskan var ya, "Grande Dursun" derim bi kerelik![]()
![]()
Yedekler: Cenk, Linnes, Serdar Aziz, Selcuk, Josue, Sinan Gümüs, Eren Derdiyok
Yedeklerle birlikte sartlara göre müthis bir kadro olur.
Merak etme... Diarra " $$$ " gördü an Kaptan Maptan bilmez.Diarra daha yeni kaptan oldu nasi aliyoz
bişey bildiği yok bununkendisi için fransa'ya gidildiği doğrudur. cenk ergün ve mehmet özbek ikilisi an itibariyle uçaktalar. ancak davulla zurnayla transfer seferine çıkıldığını yeni görüyorum.
marsilya ile olan sorununu çözeceğini garanti ettikten sonra tarafımızca teklifin de artırılması ile orta bir nokta bulunabileceği ümidiyle sefer yapılıyor.
10 milyon euroluk cezasını karşılamamız mümkün değil. ilk randevu bu akşam. gece geç saatlerde bilgiler düşecektir. bu transferi yaparlarsa büyük iş yapmış olurlar bu arada.
büdüt : transfer için olumlu bir durum var düşüncesinde değilim. durumu yazdım sadece. ayrıca yıllık 5 milyon euro verileceği haberi doğru değil.
![]()
![]()
(quakerboy - 17 ağustos 2016 15:11 ~ 15:28)![]()
tinerciler gibi 10 yılda 1 kupa görsek bu taraftar ortalığı yakar yemin ediyorum diğer yalaka taraftar oluşumundan bahsetmiyorum tabiki ..