Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım 28 yaşındayım birisi uA foruma haberi koydu....
Bizde açtık baktık offical yazıyor eşşek kadar sol altında taraftar hesaplarıymış şimdi bu adamlar şu yada bu sekilde lisans almıslar klüpten herifler 1 transferle ilgili 1 sey yazmıs doğrudur yalandır fanatik fotomaç a spor ********************* hatta bizim yönetimden bile daha inandırıcı geldi bana.
Sen istemiyorsan güzel kardeşim itibar etmezsin olur biter...

officiallığına laf yokta haber kaynağı olarakta bir değeri yok, liverpool kulübü bunlara duyum vermiyor heralde burdan yola çıkıp geçmiş olsun demek çoçukca

Acik acik komisyon , soygun artik her neyse. Rezalet...

HAdi Unal baskanda parayi savuruyordu ama hic olmadi kaliteli adamlara savurdu. Bu Dursun denen adam bizi ligin cop tenekesi yapti. Para karsiliginda anadolu kuluplerine gelin copunuzu atin diyoruz adeta...

Allah akil fikir versin
Aysal sadece kaliteli adamlara savurmadı paraları. Hayrovic mi dersin Tarık çamdalı mı saysam yok Ontivero mu.
Salih Uçan peki yada en büyük mal olan chedjou yumurtasını mı? Dany den devam edelim istersen yada Olcan adın ? Kalite kokuyor maşallah hepsi. Telles de çöp ama onda zarar etmedik en azından.

Kim bu Raskolnikov guvenilir mi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maas anlaminda asilmis bütce

Transfer bütcesi ne durumda bilmiyorum ama UEFA'nin bize sart kostugu oyunculara ödemek icin Ayrilan bütce 65 milyon euro.

Sabit ücretler,primler,Mac basi ücretler ve ödenen vergiler üzerinden verilmis bir bütce.

Suanda 3 milyon asilmis,tolga ve leiva transfer olursa bu rakam ortalama 10 milyon olacak

Cöpler gitmedigi sürece isimiz kolay degil
Bu aşılması meseleside yanlış veya tam olarak hesaplanmamış bence. İlk olarak maç başılar nasıl hesaplandı belli değil o yüzden tam olarak değil. Primlerde aynı şekilde belli değil. Yani haberde yanlışlık var.

Son düzenleme:
Bu aşılması meseleside yanlış veya tam olarak hesağlanmamış bence. İlk olarak maç başılar nasıl hesaplandı belli değil o yüzden tam olarak değil. Primlerde aynı şekilde belli değil. Yani haberde yanlışlık var.

Gecen sezona göre hesaplanmistir

Benim bildigim kadariyla Prandelli döneminde 10 milyon Mac basi ödeniyordu toplamda

denayer çok genç biraz olgunlaştımı dünya çapında stoper olması içten değil.bruma nasıl potansiyelli oldugunu belli ediyorsa denayerde de bu geçerli..serdar azize verilen parayla denayer alınsaydı daha hayırlıydı.

Donk 1.5 milyon
Gobek 1.9 milyon
Umut 1.9 milyon
Hamit 1.7 milyon
Salih 1.2 milyon
Tarik 1.4 milyon
Cemali 2.1 milyon
Ched 2.3 milyon
Linnes 1 milyon
--------------------------------------

Coplerin maas toplami 15 milyon euro.

Bunlar gitse takim dirhem etkilenmez!!

Bunlar yerine Leiva, pazdan-skrtel benzeri stoper, kiralik debuchy ve denayer , hic istemiyorum ama tolga cigerci diyelim hadi alsak takim resmen bronz cagindan uzay cagina atlar ve 65 milyon barajinin altina cekeriz takiminda ve 21. Sampiyonluk icin geri sayima geceriz!!

çok doğru inşallah hepsinden kurtulursak yüzyılın transfer dönemi olur daha umut gündoğan jem endoğan eray semih sabri yasin bunların hepsi gidebilir hiç sakıncası yok

Lucas gelmiyor iste anlayin.. Paralari 3 standart yerli icin harcadik.

Yaziklar olsun be.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Bazi arkadaslar medyaninda gazina gelerek yaziyorlar,Uefa bize maas bütcesi 65 milyon euroyu gecmeyecek dedi,bizim simdi 2-3 milyon gecmis olabilir,muhtemelen toplamda 5-7 gecebilir bir iki transferle,umut olcan tarik dzemaili ve donk gittigi an tekrar 65in altina düser bütce,en kötü ihtimal Umut olcan ve tarigi türk isi halledip yine 65i tuttururlar
Bonservis bedellerine ödedigimiz para simdilik uefayi ilgilendirmiyor,o bilancoya üc yil sonra bakacaklar

Gecen sezona göre hesaplanmistir

Benim bildigim kadariyla Prandelli döneminde 10 milyon Mac basi ödeniyordu toplamda
Maç başı olan ücretlerde kim kaç maç oynayacak daha belli değil ayrıca primlerde henüz belli değil. Hatta yönetim maç başıları puan başı olarak değiştirmekte istiyor o da değişebilir ki yeni sözleşmeler zaten bu yönde. Twitter'da ekonomi anlamında güvendiğim Baltali ilah'ın hazırladığı tanloya göre şu anda 63 milyon civarındayız. Tolga+Leiva+Denayer gerlirse vergilerle birlikte 5-7 milyon civarında geçiyoruz. Buda Dzemaili+Umut+Olcan+Tarık ile 8.5 milyon boşa çıkmış oluyor yani rahatlıkla karşılıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt